היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש DINNER ART SALON אוכל / שתיה / אומנות / בילוי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום לפני הבחירות הגעתי  כדי לבלות במקום מקסים וחדש בנחלת בנימין DINNER , מסעדת לאונג' בר חדשה בקונספט ייחודי המשלבת קולינריה, אלכוהול, אמנות מתחלפת ומוזיקה ,ומבית היוצר של היזמית אתי מרק ואנשי הטברנה היוונית אלבי.

DINNER מסעדת בר סלון חדשה ברחוב נחלת בנימין 25, מציעה חווית בילוי אורבנית של קולינריה, בר קוקטיילים ואלכוהול משובח בשילוב עם מוזיקה ותערוכות אומנות מתחלפות.      מביאי הבשורה, שהיא ממגמה עולמית, הם היזמית ואשת חיי הלילה אתי מרק (LEMON  , החתול והכלב , מסעדת אסקובר ובר ה-Beer Garden ) והמסעדנים ליאור דורי ושלום לוי בעלי אלבי, הטברנה היוונית בשוק הפשפשים ביפו.

מהחוויה האישית שלי אני יכולה להגיד שמאוד נהנתי מקונספט הבילוי במסעדת הבר DINNER ,בהחלט חוויה נהדרת, הרגשה של חו"ל, ודריניקים מדהימים וטעימים, וגם המנות שהתנסתי בהם היו מוקפדות וטעימות מאוד, מקום עם סצנה מיוחדת, ושירות נהדר, כל אורח מרגיש ממש בכיף, ואני אגיע לבקר שם שוב כי המקום ממש מיוחד.

הDINNER משלבת חוויה קולינרית עם תפריט מותאם למסעדה והבר, המבוסס על חומרי גלם משובחים וכולל בין היתר דגי ים טריים, פילה בקר, אסאדו מפורק ומגוון ירקות ופרות טריים בפרשנויות שונות. השף הוא אזמט אוסמונוב, לשעבר שף מסעדות קבוצת ה R2M.

הבר העשיר מציע קוקטיילים איכותיים המבוססים על חומרים טבעיים, תמציות תה ותבלינים טריים לצד תפריט יין קליל, עם מבחר רחב של יקבים ישראלים מעולים המותאמים לחיך הישראלי ובתמחור הוגן.

עמדת הדייג'י תארח את מיטב הדייג'ים והיוצרים הישראלים, עם מוזיקה מעולה שתיתן במה גם לאומנים עולמיים ובמקום יוצגו תערוכות אמנות שיתחלפו מידי שלושה חודשים.

ה-DINNER ממוקם באחד הבניינים היפים באזור, בית צ'רנוב בעל המראה האקלקטי, שנבנה בין השנים 1910-1918 והיה אחד הבניינים הראשונים בשכונת נחלת בנימין. בשנות ה-30 האדריכל הבינ"ל יהודה מגידוביץ' הוסיף לו את חלקו בטביעת ידו הייחודית ולאחרונה הבניין כולו שופץ ושוחזר בהובלת המעצב עומר דנן . המקום מכיל  76 מקומות ישיבה הכוללים אזורי בר אלכוהול, בר שף בו ניתן לצפות בו בפעולה, ישיבת לאונג' נמוכה ושולחנות ישיבה ובנוסף גינת חוץ ירוקה  הפונה לרחוב נחלת בנימין עם כ100- מקומות ישיבה.

בין המנות הבולטות בתפריט :   TEMPURA VOLCANO דג ים לבן בטמפורה בירה, רוטב קארי אדום, אננס מקורמל פרחי כרובית ופרחי מאכל 76 ₪  , YOU AND ME שיפוד פרגית צ'יקן תיקה, שיפוד חזה אווז על טורטיות מלאווח ברוטב אריסה ליים, שרי ,כוסברה ופרחי מאכל 69 ₪, DOUBLE DATE TARTAR פילה בקר חתוך דק, בצל סגול איולי צ'יפוטלה, צ'ילי ירוק על קראנץ לחם מחמצת  ופרחי מאכל 76 ₪,  DINNER ART לברק פרוס ברוטב שמן זית וליים, בצל מוחמץ, צ'ילי אדום, צ'ילי ירוק, ענבי מרלו ומיקרו כוסברה ומלח אטלנטי 71 ₪ ועוד

DINNER נחלת בנימין 25, תל אביב

ראשון עד שבת משעה 19:30 ועד אחרון הלקוחות

להזמנת מקומות  : 052-4646879  או ב ontop.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן