היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

סתיו נעים עם "פרימור" מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל הסתיו מתכון לדייסה עשירה ומענגת: דייסת צ'יה רימונים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לדייסה טעימה ומיוחדת, המתאימה למזג האוויר המתקרר: דייסת צ'יה רימונים. הדייסה על בסיס מיץ רימונים סחוט טבעי, הידוע בתרומתו כנגד מחלות חורף ולחיזוק המערכת החיסונים. הדייסה מוגשת עם גרגירי רימון ויוגורט יווני ומתאים כארוחת בוקר או כמנת ביניים נפלאה.

קרדיט צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (לכ- 2 מנות):

4 כפות זרעי צ'יה

3/4 כוס מיץ רימונים סחוט טבעי של "פרימור"

1-2 כפות סירופ מייפל טבעי, לפי הטעם

להגשה:

חופן גרגירי רימון

2 כפות יוגורט יווני

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב בקערה את זרעי הצ'יה, מיץ הרימונים והמייפל. מעבירים לקירור של חצי שעה או עד שכל הנוזלים נספגים בדייסה.
  2. מערבבים שוב את הדייסה ומחלקים בין כלי הגשה.
  3. מפזרים מעל גרגירי רימון, מניחים במרכז תלולית של יוגורט ומגישים מיד.

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן