היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון כמו במסעדות יוקרה: ספרינג רול של טונה וברוקולי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אם מגיעים אורחים או הזמנתם את המשפחה לארוחה חגיגית, ומאסתם בהגשת מאכלים מסורתיים, כדאי שתכירו את המנה המרעננת, היפה והטעימה, שתשדרג כל ארוחה, כמסעדת יוקרה ולחגיגת טעמים:  ספרינג רול של טונה וברוקולי.

קרדיט צילום: יח"צ ריו מרה, ריו מרה

מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע מתכון של מנה מזינה, מלאת חלבון,  קלה ומהירה להכנת ספרינג רול של טונה וברוקולי, בדיוק כמו במסעדות היוקרה.

מצרכים:

2 דפים של טורטיה

2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם

200 גרם עלי ברוקולי

1 לימון

1 שן שום

2 פרוסות גבינה צהובה

מעט מלח

מעט שמן זית

עלי חסה – לקישוט ולהגשה בצד

הוראות הכנה:

  • חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.
  • חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.
  • פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.
  • חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.
  • מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס"מ כל אחת.
  • אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן