היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

ישרקו חולקת מתכון למרק קרם אפונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם המייבאת ומשווקת חולקת מתכון למרק קרם אפונה להכנה קלה בבית.

קרדיט צילום: שטרסטוק 

מצרכים:

1 שקית אפונה – של טבעפרוסט (Tevafrost) ירקות טריים קפואים כשרים

1 כרישה- קצוצה

1 גזר – קלוף וקצוץ

2 גבעולי סלרי – קצוצים

2 תפוחי אדמה – קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

1 שן שום

1 ענף תימין טרי

1.5 ליטר מים / 6 כוסות

צרור קטן פטרוזיליה – קצוצה דק

50 גרם חמאה או 6 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל לבן

שמנת חמוצה להגשה (לא חובה)

אופן הכנה: ממיסים את החמאה בסיר רחב, בעל תחתית כבדה. מוסיפים את הגזר, כרישה, בצל ושום, ממליחים מעט ומערבבים.

מטגנים את הירקות בחמאה, על להבה בינונית נמוכה, למשך כ- 10 דקות, עד שמתרכים מאוד. מוסיפים את האפונה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כשתי דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה יחד עם המים ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים את ענף התימין, מכסים ומבשלים למשך כ- 30 דקות (עד שהתפוח האדמה מתרכך), על אש נמוכה. בעזרת מצקת, מעבירים כשליש מהמרק למעבד מזון וטוחנים לקבלת מחית חלקה. מחזירים את המחית לסיר, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל לפי טעם. יוצקים לקערות ומוסיפים כפית שמנת חמוצה. ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן