היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פסח טעים וכשר! לכבוד חג הפסח, מציעה טחנת "קמח הארץ" תערובת מולינו איטלקית נטולת גלוטן, וג'באטה אפויה וטעימה!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסח טעים וכשר! לכבוד החג, טחנת "קמח הארץ" מציעה תערובת אפייה איטלקית "מולינו ירוק" נטולת גלוטן, וג'באטה איטלקית אפויה וקפואה – רק להפשיר ולאכול, התערובת והג'באטה טבעוניים, פרווה וכמובן כשרים לפסח.

הג'באטה משווקת מוכנה וקפואה במארז ובו ארבע יחידות. מומלץ לחממה כמה דקות בתנור/טוסטר חם. כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (ברכתו "שהכל").

מולינו ירוק – תערובת אפייה ללא גלוטן תוצרת איטליה, שתוצאות האפייה בה לא נופלות מאפייה בקמחים רגילים מבחינת המראה, הטעם ונוחות העבודה. מתאימה להכנת לחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד. כשר לפסח בהשגחת בדץ בית יוסף (מכיל קטניות).

בחג פסח אני מוצאת את עצמי חושבת מה להכין למשפחה שיהיה גם טעים וגם כשר לפסח, קיבלתי להתנסות את המולינו הירוק, תערובת אפייה ללא גלוטן, והכנתי איתה מאפינס גבינה וזיתים כשרים לפסח, התוצאה הייתה מדהימה מבחינתי, מרקם המאפינס מושלם, והטעם וואו, ממש לא האמנתי שמדובר בתערובת אפייה ללא גלוטן, המאפינס יצא מושלם, ואני מחכה כבר לחג הפסח להכין לכל המשפחה, אין ספק שאלו חדשות מצויינות גם לרגישים לגלוטן.

מצרפת להנאתכם את המתכון למאפינס גבינה וזיתים, מבטיחה שתקבלו הרבה מחמאות אחרי שכולם יטעמו, לשפוך לתוך קערה,3 ביצים , כוס תערובת מולינו ירוק של טחנת קמח הארץ , כפית אבקת אפייה כשרה לפסח,שמנת חמוצה, רבע כוס חלב, חצי כוס שמן,שליש כוס זיתים חתוכים, שליש כוס גבינה צהובה מגורדת, לערבב הכל, להעביר לתבנית של מאפינס משומנת, לפזר מעל גרעיני חמניה, לאפות בתנור כ-30 בחום 180 עד שמוכן, ולהנות

מחיר: ג'באטה – כ- 20 ש"ח למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות, כל אחת במשקל 100 גרם) ; מולינו ירוק – כ-17 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.

להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן