היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

אוכל מחבק עם "מעדני יחיעם" "מעדני יחיעם" מגישה מתכון קל הכנה לכל המשפחה: פריטטה עם סלמי הרץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים של צורך באוכל חם ומנחם לכל המשפחה, מגישה חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מתכון קל הכנה, משפחתי וטעים של פריטטה עם תפוחי אדמה, ביצים ונקניק סלמי הרץ. הפריטטה עשירה ומשביעה, נקניק הסלמי משביח את טעמה והיא יכולה לשמש כארוחת צהריים או ערב קלילה לצד סלט רענן.

קרדיט צילום: תפיקו הפקות

בתיאבון!

מצרכים (לכ- 2-3 מנות):

1/2 חבילת נקניק סלמי הרץ של מעדני יחיעם

3 ביצים גדולות

2 תפוחי אדמה בינוניים

1/2 חבילת בצל ירוק קצוץ

קורט מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים מעט בנייר מגבת.
  2. מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים לנייר סופג לאחר הטיגון ומקררים מעט.
  3. בקערה מערבבים את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ והביצים. חותכים את נקניק הסלמי הרץ לקוביות ומוסיפים לבלילה.
  4. מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן