היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת ארטישוק מבושל עם פיטריות מתכון מאת מירי חיון ובאדיבות סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה, אלגנטית, מענגת וטעימה לכל ארוחת ובכלל.

הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמה.

קרדיט צילום: מירי חיון

רמה: קלה ופשוטה להכנה

מספר סועדים: 10 סודעים

מצרכים:

2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות.

2 קופסאות שימורי פטריות .

מלח, פלפל לפי הטעם

חצי כפית כורכום

2 פלפלים אדומים יבשים.

כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.

שוטפים את הפטריות במים, מסננים מוסיפים לסיר .

מניחים את הפלפלים האדומים.

מתבלים במלח, פלפל, כורכום .

מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.

לאחר 20 דקות לבשל עוד 5 דק ללא מכסה לצמצום הנוזלים.

לקשט בכוסברה ולהגיש חם לצד אורז.

המתכון באדיבות מירי חיון ובאדיבות המותג סולתם www.Soltam.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן