היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פירות לנשמה "חקלאי גרנות" מגישה מתכון צבעוני, מרומם נפש ועשיר בטעמים: סלט אננס אבוקדו ומלפפונים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים של צורך באוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן, מגישה "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים. הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה כמו אננס ואבוקדו ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה.

קרדיט צילום: הדס ניצן

בתיאבון!

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 אבוקדו של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

1/2 לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן