היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מאירים את החג עם "אחוה" חברת "אחוה" מגישה לרגל חנוכה מתכון מעודד ומלא במתיקות: סופגניות ריקוטה במילוי ממרח טחינה עם סילאן ושוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה לרגל חנוכה מתכון קל הכנה, מתוק ומנחם, לסופגניות ריקוטה במילוי ממרח טחינה עם סילאן וממרח שוקולד. הסופגניות בגודל ביס, מתפצחות בפה ובעלות טעם עשיר של טחינה מתוקה ומענגת, לחגיגת חנוכה משפחתית ומעודדת!

קרדיט צילום: הדס ניצן

חג שמח!

מצרכים (לכ- 20 סופגניות ביס):

2 ביצים גדולות

1 חלמון

250 גרם גבינת ריקוטה 5%

1 + 1/4 כוס קמח

1/3 כוס סוכר

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

1 כפית גרידת לימון

1 כף ליקר תפוזים

למילוי:

ממרח טחינה עם סילאן וממרח טחינה עם שוקולד של "אחוה" (400 גרם)

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר בינוני שמן עמוק, עד שקיסם שנטבל בשמן מקבל בועות קטנות סביבו. מכינים קערה עם נייר סופג לסופגניות המוכנות.
  2. בזמן שהשמן מתחמם מכינים את הבלילה: בקערת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים והחלמון יחד עם סוכר, מלח וגרידת לימון במשך מספר דקות לקציפה בהירה ותפוחה.
  3. מוסיפים לקערת המערבל את גבינת הריקוטה ואת ליקר התפוזים ומערבלים קצרות במהירות בינונית עד להטמעה. מוסיפים את הקמח כשהוא מעורבב עם אבקת האפייה בהדרגה תוך כדי הקצפה במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד.
  4. בעזרת כף קפיצית קטנה או בעזרת שתי כפיות רטובות מעבירים כדורים מהבלילה לשמן הרותח ומטגנים משני הצדדים לגוון זהוב עמוק. מעבירים את הסופגניות לקערה המרופדת בנייר סופג.
  5. ממלאים את הסופגניות בממרח טחינה עם סילאן ובממרח טחינה עם שוקולד, בעזרת שקית זילוף וצנטר.
  6. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולקשט בנגיעות מהממרחים המתוקים.

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן