היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת כרמית חולקת מתכון חגיגי לקינוח פאי סמורס – עם עוגיות קוקיס ומרנג חרוך.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת כרמית חולקת
מתכון לקינוח לשולחן החג
– פאי סמורס.  

 עוגיות מיני קוקיס שוקולד צ'יפס ומרנג חרוך.

 קרדיט צילום: אנטולי מיכאלו

 מרכיבים להכנת הפאי:

תבנית עגולה בקוטר 24

תחתית:

4 כוסותעוגיות מיני קוקיס שוקולד צ'יפס

70 גרם חמאה מומסת

טוחנים את החומרים יחד במעבד מזון, מרפדים תחתית תבנית
פאי ומקפיאים לפחות10 דקות.

מלית שוקולד:

20 גרם דבש (כף)

70 גרם חמאה (5 כפות)

170 גרם שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו

190 גרם שמנת מתוקה (3/4 חבילה)

מרתיחים את השמנת עם הדבש, ומוזגים מעל השוקולד והחמאה
המונחים בקערה חסינת חום.

מחכים דקה ומערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

מוזגים לתחתית הפאי שהכנו. מניחים במקרר להתייצבות, כחצי
שעה.

מרנג חרוך:

 

250 גרם חלבון ביצה (כ-6-7 ביצים)

קורט מלח

300 גרם סוכר (1/21 כוסות)

מעל בין מארי, טורפים את החלבונים, המלח והסוכר עד שהסוכר
נמס לחלוטין.

מעבירים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים כ-5
דקות עד שמתקבל מרנג יציב מאוד.

מפזרים על הפאי ושורפים את המרנג עם ברנר.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן