היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

שנה מתוקה עם "פרימור" ומיקי שמו "פרימור" ומיקי שמו מגישים לרגל ראש השנה: עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל ראש השנה וחגי תשרי, מגישה פרימור,
יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון מיוחד של השף קונדיטור מיקי
שמו
, לעוגות יוגורט אישיות, עם פירות יער. העוגות בשילוב מיץ רימונים סחוט טבעי
של פרימור, מתאימות לאירוח בימי החג וכקינוח, לצד שתייה חמה או קרה.

חג שמח!

 קרדיט צילום – איתאל ציון

מצרכים (ל-4 עוגות
בריוש):

200 חמאה רכה

3/4 כוסשמן קוקוס

1 וחצי כוסות סוכר דמררה

2 כפיות דבש

6 ביצים מידהL

1 וחצי
כוסות קמח לבן

3/4 כוס קמח כוסמין

2 כפיות קמח שקדים

1 שקית אבקת אפייה

200 גרם גבינת ריקוטה 9%

100 גרם (1/2 גביע)יוגורט 3%

50 גרם פטל
אדום קפוא

לרוטב פירות אדומים:

3 כפות מיץ רימונים של "פרימור"

2 כפות דבש

150 גרם
פירות אדומים קפואים

אופן ההכנה:

1.   במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים חמאה, שמן קוקוס וסוכר דמררה במהירות
בינונית-גבוהה במשך כ- 5 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה. מוסיפים את הביצים
בהדרגה.

2.  מנפים את הקמחים, אבקת האפייה ואבקת השקדים. מנמיכים את המהירות ומוסיפים
לסירוגין את הריקוטה והיוגורט ולבסוף את הקמחים המנופים עד לקבלת תערובת הומוגנית.

3.
מחממים תנור ל- 170
מעלות. מוזגים את התערובת ל- 4 תבניות בריוש עד לחצי הגובה. מפזרים מעט פטל אדום
מעל כל עוגה ומוזגים את יתרת התערובת עד שיא גובה התבנית.

4.
אופים במשך כ-  40-50 דקות, עד שקיסם
יוצא עם פירורים לחים. הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים.

5.
מכינים את הרוטב הפירות האדומים: בקלחת מחממים 3 כפות מיץ רימונים יחד עם
הדבש והפירות האדומים הקפואים עד לקבלת תערובת סמיכה. מעטרים את העוגות ברוטב
ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן