היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב לחם פשתן של "ביכורים"? אתר "ביכורים" מציע את הספר החדש KETO – בנושא תזונה קטוגנית ישראלית – במבצע מיוחד: הספר + 3 לחמי פשתן ב-150 ש"ח בלבד!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

האם ידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב גם לחם פשתן של ביכורים? KETO – הספר החדש על תזונה קטוגנית ישראלית, ממליץ
לשלב באורח החיים הקטגוני גם לחם פשתן, המכיל רק 1-2 גרם פחמימה* לפרוסה! כן, מה שאתם
שומעים, מותר לשלב בתזונה גם טוסט או כריך מלחם פשתן. 


קרדיט צילום: אייל קרן

אתר
"ביכורים" מציע מבצע מיוחד: הספר החדש
KETO + 3 לחמי פשתן, ב-150 ש"ח בלבד! בואו לגלות איך ליישם
עולם תזונתי דל פחמימה מרתק זה בחיי היומיום.     


* תלוי
בגודל הפרוסה

מתי
בפעם האחרונה אכלתם, נהניתם, שבעתם וגם רזיתם? הספר, העוסק בתזונה קטוגנית המבוססת
על אכילת שומנים בריאים (80%), חלבונים (15%) והימנעות כמעט מוחלטת מפחמימות וסוכרים
(5%), מציע חיים ללא ספירת קלוריות – אבל עם הרבה טעם. הספר מסביר מהי תזונה קטוגנית
וכיצד ליישמה, בעזרת מגוון תפריטים ומתכונים מעוררי תיאבון. המתכונים כשרים ומרביתם
מותאמים גם לפליאוליסטים ולרגישים לגלוטן.

את הספר
חיברו ד"ר רונית אבנון – נטורופתית המתמחה במחלות מערכת העיכול, חילוף חומרים
וירידה במשקל וד"ר רונית הנגבי – מדענית נתונים, בעלת חברות הייטק ושפית בוגרת
ביה"ס הגבוה לבישול
Cordon Bleu   בפריז.

לחם
פשתן של ביכורים מיוצר מזרעי פשתן הידועים בערכיהם הבריאותיים כמזון על. הלחם עשיר
באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, ודל מאוד בפחמימות. הלחם כשר בהשגחת בד"צ העדה
החרדית.

כריך
פשתן קטוגני לדוגמה:
 

קרדיט צילום: רינת ישראל

 לקלות
פרוסת לחם פשתן של "ביכורים". למרוח אותה עם גבינת שמנת ולהניח מעל פרוסת
מוצרלה מעושנת, חלמון ביצה קשה, עירית ובזיליקום. אפשר להפוך לכריך ולהניח פרוסה מעל.

להשיג באתר
"ביכורים":

https://www.bikurim.co.il/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן