היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

רוצים להכין בקלות עוגות בחושות, טעימות-טעימות, ללא גלוטן? טחנת "קמח הארץ" משיקה תערובת MOLINO איטלקית ללא גלוטן, המתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להכין בקלות עוגות בחושות, טעימות טעימות, ללא גלוטן? טחנת "קמח הארץ" משיקה תערובת לאפייה MOLINO  תוצרת איטליה – ללא גלוטן וללא סוכר – המתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד.

תוצאות האפייה בשימוש בתערובת מולינו אינן נופלות מאלו של קמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. באתר של קמח הארץ ניתן למצוא מגוון מתכונים נהדרים לעוגות שוקולד, טופי, מייפל ועוד. התערובת מכילה: עמילן תירס, קמח אורז, עמילן תפוחי אדמה, קמח כוסמת, קמח אורז מלא, קמח אורז מחומם, מסמיך וסיבים תזונתיים.

קיבלתי להתנסות את תערובת מולינו האיכותית והנהדרת המושקת בימים אלו ע"י טחנת קמח הארץ,לאחר שהתנסתי בה אני חייבת לציין שזוהי תערובת מופלאה ולאחר שהכנתי איתה פנקייק אוכמניות ויוגורט ממש התפעלתי מהטעם ,המרקם והתוצאה הסופית , ולחשוב שכל הטוב הזה ללא גלוטן ממש בשורה נפלאה לכלל הצרכנים ובמיוחד לרגישים לגלוטן, מצרפת לכם את המתכון להנאתכם.

פנקייק אוכמניות ויוגורט ללא גלוטן, כוס תערובת מולינו, ביצה, חצי כוס חלב, גביע יוגורט, 30 גרם חמאה מומסת, 3 קוביות שוקולד מריר קצוצות, כפית אבקת אפייה, 2 כפות סוכר דמררה, קורט מלח, להניח בצד חופן אוכמניות טריות, מייפל וגביע יוגורט נוסף.

מערבבים את כל החומרים, מחממים מחבת , בעזרת כף יוצרים פנקייקים על המחבת ומוסיפים מעל כמה אוכמניות על כל פנקייק, ומטגנים עד שמוכן משני הצדדים, מניחים ערימה של פנקייקים על צלחת הגשה, שמים כמה כפות יוגורט, אוכמניות טריות, קוביית שוקולד מריר מגורדת דק, וסירופ מייפל ואוכלים בהנאה.

התערובת החדשה מצטרפת לסדרת התערובות האיכותיות של מולינו לאפייה ללא גלוטן, המיובאת על ידי "קמח הארץ". בין התערובות: תערובת להכנת לחמים, פיתות, פיצות ועוד; תערובת להכנת לחם כפרי; ותערובת על בסיס עמילן חיטה להכנת  מאפים מסוגים שונים (שברכתם "המוציא").

כשרות: פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 21-18  ש"ח לאריזה של 500 גרם.

להשיג באתר טחנת "קמח הארץ" וברשתות וחנויות טבע וחנויות ללא גלוטן ברחבי הארץ.

"קמח הארץ" מציעה מתכון של עוגת בננה ושוקולד ללא גלוטן

קרדיט צילום: קמח הארץ

חומרים:

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם סוכר (כחצי כוס)

100 מ"ל שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

50 גרם שמנת חמוצה

בננה בשלה מעוכה

30 גרם קוקוס טחון

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

50 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו בלון מניחים ביצים, שמן, סוכר, תערובת ה "מולינו" ושמנת חמוצה.

מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננה. מקציפים דקה נוספת.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, בצרפת ובאיטליה.

הטחנה, על פי חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד קמחים נדירים ומיוחדים. בין הקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים, קמח פיצה, קמחים צרפתיים, קמחים מדגנים עתיקים, קמחי פרימיום ועוד. כמו כן משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. צמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש מוקד ידע.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן