היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חורף מרענן עם "פרימור" מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל החורף מתכון לסלט פירות מרענן בשילוב מנצח: סלט פירות הדר ואבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לסלט עשיר ומרענן: סלט פירות הדר ואבוקדו. הסלט מורכב מהפירות הנמצאים כעת בשיא עונתם, הדר ואבוקדו, ויחד עם מיץ התפוזים הטבעי של פרימור נוצרת חגיגה של טעמים בפה. בתיאבון!

קרדיט צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 תפוז גדול

1 אשכולית אדומה גדולה

1 אשכולית לבנה גדולה

1 פומלה

1 אבוקדו קלוף מגולען

לוויניגרט תפוזים:

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן זית

80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט טבעי של "פרימור"

1 כפית חרדל דיז'ון

1 כפית דבש / מייפל / סילאן

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

להגשה: 1 כף גבינת פטה מפוררת

אופן ההכנה:

1. מפלטים את פירות ההדר: חותכים את החלק העליון והתחתון של פירות, כך שיהיו יציבים על הקרש. מסירים את הקליפה מלמעלה למטה כולל הקרום הלבן. חותכים בעזרת הסכין פלחים דקים מתוך התפוז. את האשכוליות והפומלה נוח יותר לפלט ידנית, ניתן לחתוך פלחים בגדלים וצורות שונות.

2. מקלפים את קליפת האבוקדו, מוצאים את הגלעין וחותכים לקוביות.

3. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב לרוטב אחיד.

4. מרכיבים את הסלט: מניחים את פירות ההדר והאבוקדו בצלחת הגשה, בוזקים מעל כמה כפות נדיבות מהרוטב, מפזרים את הגבינה ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן