היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום העצמאות הוא תירוץ נהדר להכין פיתות . טחנת "קמח הארץ" מאחלת חג שמח ומציעה מתכון להכנת פיתות בבית, עם קמח חיטה לבן באיכות מובחרת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום העצמאות הוא תירוץ נהדר להכין פיתות . טחנת "קמח הארץ" מאחלת חג שמח לכולם ומציעה להכין פיתות בבית, עם קמח חיטה לבן באיכות מובחרת. את הקמחים של טחנת "קמח הארץ" ניתן להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה.

אין כמו פיתה טעימה באפייה ביתית. אחרי שתכינו פעם אחת בבית, ספק אם תחזרו לקנות מוכן. ותזמינו את הילדים (והמבוגרים…) לצפות בקסם שמתרחש במחבת, כשהפיתות תופחות!

פיתות ביתיות עם קמח חיטה לבן באיכות מובחרת

באדיבות איתן גלר, בולנז'ר, קונדיטור ושוקולטייר

מצרכים:

1/2 ק"ג קמח חיטה לבן באיכות מובחרת ELITE של "קמח הארץ"
1 כף שמרים יבשים
30 גרם סוכר
1 כף מלח
360 מ"ל מים
20 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:

מכניסים למיקסר את כל הרכיבים חוץ מהמלח והשמן, ולשים כ-7 דקות

מוסיפים מלח ושמן ולשים עוד 3 דקות

מתפיחים חצי שעה ומורידים נפח, ולאחר מכן מתפיחים עוד חצי שעה

מחלקים ל-8 כדורים שווים בגודלם, ומכסים ל-20 דקות

משטחים כל כדור לגודל הרצוי, ואופים במחבת על אש בינונית כ-2 דקות מכל צד

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.

קרדיט צילום הפיתות – איתן גלר

קרדיט צילום הקמח – משה פילברג

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן