היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הורה אבוקדו חוגגים ל"ג בעומר עם "חקלאי גרנות" – מגישה מתכון מקורי באווירת החג: תפוח אדמה ממולא אבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל והמשווקת של פירות וירקות לרשתות המזון,

קרדיט צילום: אחיקם חיים

מגישה לרגל ל"ג בעומר מתכון מקורי ומיוחד בשילוב הפרי הירוק: תפוח אדמה ממולא אבוקדו. המתכון פשוט וקל הכנה, טבעוני, ניתן להכינו עם כל סוגי תפוחי האדמה והאבוקדו, ויכול להתאים כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

קרדיט צילום: הדס ניצן

ל"ג בעומר שמח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 תפוח אדמה בגודל גדול

1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"

1 כף שמן זית

קורט מלח גס

לקישוט: גבעול רוזמרין דק

אופן ההכנה:

  1. פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.
  2. מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
  3. אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
  4. פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
  5. ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן