"חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, הנחשבת למשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מגישה לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קל הכנה,
קרדיט צילום: אחיקם חיים
טעים ומרענן של סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק. סלט נהדר המתאים כארוחת ביניים וכתוספת בארוחת בוקר או ערב. בתיאבון!
קרדיט צילום: הדס ניצן
מצרכים (לכ-2-3 מנות):
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל סגול קטן
1/2 כוס קרוטונים
5-6 חצרי אגוזי מלך
1/2 לימון סחוט
1/4 כפית סומק
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה:
- חותכים 2 עגבניות, 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.
- מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים. חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.
- מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.
- מתבלים במלח, לימון, סומק ושמן זית ומגישים טרי.