היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

אוכל נחמה "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים מתכון פטנט להכנת מלאווח עם בשר ב-10 דקות:מלאווח סינייה עם טחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים אלה כשהילדים בבית והמדינה כולה מתגייסת למאמץ המלחמתי, יש צורך באוכל פשוט וקל להכנה ובעיקר, שיהיה משביע וטעים. חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי, מתכון למאפה מלאווח במילוי בשר עם צנוברים וטחינה מבעבעת. המנה קלה להכנה וטעימה להפליא. 10 דקות עבודה ויש לכם ארוחה מהנה כל המשפחה!

קרדיט צילום: שניר סופגי גואטה

מצרכים (לכ-6 מנות):

1 חבילה מלאווח מופשר (6 יחידות)

1 בצל קצוץ

1/2 ק"ג בשר טחון

צרור פטרוזיליה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית מלח

1/4 פלפל שחור

לטחינה:

1/2 כוס טחינה גולמית מלאה של חברת "אחוה"

1 לימון סחוט למיץ

1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

להגשה: 2 כפות צנוברים, 2 עגבניות מגורדות, צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את הבשר והתבלינים. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב ולאחר שכל הבשר משנה את צבעו מוסיפים פטרוזיליה קצוצה. מטגנים עוד 2-3 דקות.
  2. במחבת יצוקה וחמה מכינים את המלאווח כמעט עד הסוף. מורידים את המלאווח מהאש ומניחים עליו ממלית הבשר.
  3. מכינים את הטחינה: בקערה מערבבים טחינה גולמית, מיץ לימון, מים ומלח. מפזרים על כל יחידת מלאווח 2-3 כפות טחינה מעל הבשר.
  4. מכניסים את המלאווח לתנור לכ-5 דקות אפייה עד שהטחינה מוקרמת.
  5. מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד עגבניות מגורדות.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן