היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טחינה "טורקיז" וללי האס מגישים לרגל השנה האזרחית החדשה מתכון מעוצב וחגיגי: סשימי אינטיאס עם קרפצ'יו קולורבי וטחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל השנה האזרחית החדשה, יחד עם השפית ללי האס, מתכון חגיגי עם טעמים בינלאומיים של סשימי דג אינטיאס, על קרפצ'יו קולורבי המוגש עם טחינה צ'ילי חריפה. המתכון קל להכנה, עשיר בטעמים, מעוצב וחגיגי, מתאים לארוחה זוגית או לאירוח עם חברים ומשפחה.

שנה אזרחית טובה ומוצלחת!

מצרכים (לכ-2-3 מנות):

200 גרם פרוסות דג אינטיאס

1 קולורבי

2 צנוניות בייבי

1 בצל שאלוט קצוץ

1 צ'ילי אדום קצוץ דק

צרור עלי עירית קצוצה

2-3 כפות שמן זית

לטחינה:

1/4 כוס טחינה גולמית "טורקיז"

1 כפית צ'ילי יבש

1/2 כוס מים

צרור עלי כוסברה

1/2 לימון סחוט למיץ

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. חותכים את פרוסות הדג בקוטר של הקולורבי.
  2. פורסים את הקולורבי לפרוסות דקיקות של קרפצ'יו.
  3. פורסים שתי צנוניות על מנדולינה פרוס דק.
  4. מרכיבים את המנה: מסדרים על כל פרוסת קולורבי שתי פרוסות סשימי אינטיאס, פרוסת צנונית, מעט שאלוט קצוץ, עירית קצוצה וצ׳ילי אדום קצוץ דק קטן.
  5. מכינים את הטחינה: בכוס מוט בלנדר שמים טחינה, צ'ילי יבש (אפשר להוסיף שני סנטימטר של צ'ילי אדום טרי), מעט כוסברה, מלח, לימון ומים וטוחנים הכל לטחינה חלקה.
  6. מזליפים מעל כל קרפצ'יו וסשימי מהטחינה ומעל הכל שמן זית ומגישים.

קרדיט צילומים: שירן כהן

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן