היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לאור הצלחת מטחנת הימלאיה: 'מלח הארץ' מרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה צנצנות הימלאיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

"מלח הארץ" יצרנית המלח הוותיקה בישראל, מרחיבה את סל המוצרים שלה ומשיקה את סדרת הימלאיה
המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה,המוצר מוצע בשני סוגים של צנצנות 1 ק"ג
בעלות מכסה ורוד המכילות גבישים גסים וגבישים דקים, השקת שתי צנצנות
הימלאיה החדשות באה לאור הצלחתה הגדולה של 'מטחנת מלח הארץ –הימלאיה'
והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה מלח
ההימלאיה הוורוד נחשב למלח מוערך וייחודי.

אצלנו בבית למלח יש חשיבות רבה, אין
מאכל,ירקות,סלט, או תבשיל שאני לא משתמשת במלח זהו מוצר חובה אצלי במטבח
ונמצא בכל פינה,ליד הגז, על השולחן אוכל בתוך מלחיות, בארון למקרה שיגמר שם
מחכות לי כמה קופסאות, ואני יותר משמחה שכעת "מלח הארץ"חברה מעולה
וותיקה,מוציאה צנצנות חדשות עם מלח ההימלאיה, אני השתמשתי לפני כן במטחנה
של מלח הארץ – הימלאיה, והייתי ממש מרוצה, אבל אין להשוות שעכשיו הכמות
גדולה יותר, ויש גם שני סוגים גבישים גסים,וגבישים דקים, בהחלט בשורה טובה.

הצבע הורוד המיוחד של המלח היה לי שונה
בהתחלה בעין, במיוחד שהתרגלתי כל השנים שהמלח לבן, אך ברגע שהתחלתי להשתמש,
זה פשוט נהדר וגם מבחינת המליחות, המליחות נהדרת ובעיקר מעודנת, והכי חשוב
ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות
ממרגלות הרי ההימלאיה וכך גם נשמרים המינרלים שבתוכו.

את גבישי מלח ההימלאיה ניתן
לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל
שיש בהם, מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים,
והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם:

סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.

הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח
מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים, גבישיו הגסים
מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר
טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול,
בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים
יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות.

ב"מלח הארץ" מקפידים לציין כי בדומה  לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.

הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח
הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג, במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת
הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה  של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.

"מלח הארץ" הנה חברה שורשית ומתחדשת,
המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח  הארץ" מובילה את מהלך
מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים
ולשימושים שונים.  

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן