היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הקמח הלבן לובש חג לכבוד יום העצמאות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכבוד יום העצמאות מציגה "הטחנות
הגדולות של א"י" אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר עם מתכון להכנת פיתה
ישראלית, וקופסת פח מהודרת בעיצוב רטרו ועליה המנון המדינה
.

אני מאוד אוהבת את הקמח האיכותי של
"הטחנות הגדולות של א"י, ואת הדגש של הקופסאות המקסימות שמותאמות לכל
חג,ועכשיו לקראת יום העצמאות האריזה חגיגית וצבעונית עם איור רטרו מקסים
וברכה לחג עצמאות שמח, לאריזה של הקמח הלבן מצורף מתכון מיוחד להכנה פיתה
ישראלית, רעיון מקסים להכין לשולחן הפיקניק פיתות עבודת בית.

כמו כן, לכבוד יום העצמאות השיקה 'הטחנות
הגדולות של א"י' מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם לאריזת
הקמח, שאותה אפשר להניח דרך קבע על מדף במטבח לאחסון נוח ופרקטי של הקמח
ולדקורציה מקסימה במטבח, הקופסה מאוד נוחה לשימוש בגלל האחסון הנוח של הקמח
שכך הוא מוגן גם מחרקים, וגם יש קופסה יפה ומיוחדת.

לקראת יום העצמאות תשמרו את המתכון המצויין ותכינו פיתות טעימות באדיבות " הטחנות הגדולות של א"י.

מתכון להכנת פיתה ישראלית המוצג על גבי אריזת הקמח

המתכון מתאים להכנת 12 פיתות רגילות או 24 פיתות קטנות.

חומרים:

770 גרם (5.5 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

1 כף + 1 כפית שמרים יבשים

1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

2 כפיות מלח

480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים

אופן הכנה:

שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.

לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.

מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 חלקים, לפיתות קטנות), ומעצבים
כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את
הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.

מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות
ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות.
מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה
ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד
במגבת נקייה יבשה.

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר אריזת קמח חגיגית וקופסת פח מהודרת בעיצוב ליום העצמאות – 15 ₪.

אפשר להשיג את הקמח החגיגי ליום העצמאות בחנויות הבאות: רשת
לגעת באוכל, פורטי סטריט רמת גן, מאיה בוטיקטבע, הארץ הטובה הרצליה, רני
אורגני, 'המזווה' – חנות אינטרנטית, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות
נוספות.

מידע על חנויות נוספות אפשר לברר בפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.

קרדיט צילום: מנחם גרייבסקי

למידע נוסף ומתכונים:

http://www.hagdolot.co.il

https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן