היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

שעשועי אוכל – אסור או מותר? מותר! חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה: משחקרקרים עם אוכל!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כמה פעמים גערו בכם, כשהייתם ילדים,
להפסיק לשחק עם האוכל? כמה פעמים גערתם בילדיכם? חברת "ביכורים מזון
ומאפה", בשיתוף עם איריס גרינשפון – מאמנת לאורח חיים בריא, דווקא מציעים
לשחק עם האוכל, ולהיעזר בדמיון כדי ליהנות מהאוכל ואפילו לשכנע סרבנים
סדרתיים להצטרף למשחק ו… לטעום משהו חדש! החברה, המתמחה בייצור לחמים
וקרקרים מזרעי פשתן, מציעה לארגן משחקרקרים משפחתיים, עליזים ומשעשעים, עם
קרקרים פשתן בריאים ופריכים, קוטג' או גבינה לבנה, ירקות, טונה ועוד – כיד
הדמיון הטובה עליכם.

מאוד כיף לשחק עם הילדים, נכדים, זה עוזר
לפיתוח הדמיון, משחקים ויצירתיות עם אוכל אהובים עליי במיוחד, אני חושבת
שכיף לייצור, לדמיין, וללמד את הילדים המתוקים שהם חופשיים לייצור ולשחק עם
האוכל כיד הדמיון, ועם הקרקרים המעולים והטעימים של חברת ביכורים מזון
ומאפה, מובטחת גם הנאה מהיצירתיות וגם קרקרים עם פשתן טעימים וקריספיים
במיוחד, ודרך המשחק הילדים יאכלו מגוון מאכלים שונים, ממש רעיון מקסים.

איך משחקרקרים?

קרדיט צילומים: איריס גרינשפון

מי יפרק את הבית שלי? לבנות מגדל של
קרקרים עם ממרח (למשל, קוטג' ונבטי חמניה) המונחים שתי וערב – כמו במשחק
ג'אנגה וכל אחד, בתורו, צריך להסיר קרקר – בלי לפרק את המבנה! ולכרסם אותו.
ואפשר גם לשחק הפוך: מורחים קרקרים בכל ממרח שאוהבים (אפשר להוסיף ירקות,
זיתים, נבטוטים וכדומה). מניחים את כל הקרקרים המוכנים במגש המכילם בנוחות.
במרכז צלחת הגשה מתאימה מניח כל אחד, בתורו, קרקר – כך שיתמוך ויסייע
לבנות מבנה כלשהו (מסילה, דומינו, ג'אנגה, לוח שחמט…). כשסיימתם לבנות,
כל אחד בוחר לעצמו כמה קרקרים שהוא רוצה, ומכרסם להנאתו.

סלטונה וכפות מקרקרים:

 

מכינים סלטונה עם שמן זית ולימון טרי, מלח
ופלפל, יחד עם עגבניות ומלפפון טריים. שמים את הסלט בקערה ומעמידים את
הקרקרים סמוך לדפנות. כל אחד מוזמן לאכול מהסלט, בתנאי שהוא משתמש בקרקר –
בתור כף. אפשר לשחק בצורה דומה גם עם כל סלט אחר, שניתן לערום על הקרקר –
סלט אבוקדו, ביצים, חומוס, קוביות חציל, פלפל וקישוא, ועוד.

קרדיט צילום: יוסף לבין

הקרקרים המיוחדים, המיוצרים מזרעי פשתן
טחונים, מוצעים ב-3 טעמים נהדרים – שום, זעתר וטעם טבעי,הקרקרים מכילים רק 1
גרם פחמימה לקרקר, והם עשירים בחלבון (כ-40 גרם חלבון ב-100 גרם) ובסיבים
תזונתיים. הם אינם מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית, רכיבים מן
החי, או תוספת סוכר. ניתן להשיגם ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ,

ובאתר "ביכורים מזון מאפה":

https://www.bikurim.co.il/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן