היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פסטרמות של זוגלובק הכנת כריכים טעימים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חלק משגרת התזונה הבריאה שלי אני מקפידה לאכול מוצרים טעימים ובריאים.

פסטרמה של זוגלובק אהובה עליי במיוחד, ואני מכינה כריכים טעימים ומזינים.

ממחקרים אחרונים שחברת זוגלובק בדקה 70% מהישראלים צורכים

כריכים מידי יום, מה הפלא מאוד נוח וטעים להכין כריך עם פסטרמה, למרוח

מיונז להוסיף ירקות ולהנות, לפעמים פשוט אין חשק לבשל ולטרוח.

היתרונות המרכזיים של הפסטרמה:

דלה בשומן 1%-2%

עשירה בחלבון

עשוייה מנתחי הודו מובחרים

הידעתם?

אם תחליפו כריך אחד עם פרוסת גבינה צהובה בשני פרוסות פסטרמה מידי יום,

תחסכו 315 קלוריות בשבוע.

אם תחליפו את כריך החביתה שלכם בכריך עם 2 פרוסות פסטרמה מידי יום,

תחסכו 420 קלוריות בשבוע.

אני הכנתי מהפסטרמה הטעימה של זוגלובק כריך שמתאים לטיפוס של

שוחר הבריאות,

קבלו מתכון לכריך טעים ומלא בריאות:

150 גרם פסטרמה משני סוגים,פסטרמה צלוייה על לבנים 1% שומן.

2 פרוסות לחם קל

2 כפות גדושות פסטו

1 עגבניה פרוסה לעיגולים

חצי אבוקדו פרוס לחצאי עיגולים

רצועות חסה

רצועות פלפל צהוב

מלפפון פרוס

1 גזר חתוך בקולפן

1 בצל ירוק פרוס לרצועות.

אופן ההכנה:

מורחים על שתי פרוסות הלחם פסטו,מניחים פרוסה עגבנייה,אבוקדו ופרוסות

צנונית,מסדרים מעל את הפסטרמות, ומניחים מעל גזר,חסה ובצל ירוק.

סוגרים עם פרוסת לחם ובתאבון.

מצרפת טיפים להכנת כריך טוב יותר מליאורה חוברה דיאטנית קלינית

ויועצת התזונה של חברת זוגלובק.

העדיפו לחם מקמח מלא שתורם לתחושת שובע ולעיכול תקין.

אוהבים חומוס או מיונז בכריך? כדאי להחליף מידי פעם לחרדל או מיונז דל

שומן ולחסוך הרבה קלוריות ושומן.

אל תשכחו למלא את הכריך בירקות – ויטמנים,מינרלים,מעט קלוריות והרבה בריאות.

במהלך השעה שלאחר הספורט נוצר חלון הזדמנויות,המאפשר שריפת קלוריות

נוספת ובניית שריר, כריך מלחם מלא עם פסטרמה דקדקדק מכיל פחמימה

וחלבון דל שומן, רק 1%-2% שומן.

מצרפת קישור לאתר זוגלובק:

http://www.soglowek.co.il/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן