היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש על המדף בשוק הטבעוני: "אביב ירוק" משיקה פיצות טבעוניות מקמח חיטה מלא, ללא לקטוז וחומרים משמרים הסדרה המיוחדת כוללת פיצה מרגריטה עם גבינה טבעונית, ופיצה מרגריטה בתוספת זיתים ירוקים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חדש על המדף בשוק הטבעוני: חברת "אביב ירוק" משיקה פיצות מרגריטה טבעוניות מקמח חיטה מלא 100%, ללא לקטוז וחומרים משמרים.

בחג השבועות מגיע לכולם להנות גם
לטבעוניים וגם לרגישים ללקטוז, פיצה ממש אהובה על רבים , ואין כמו להתפנק
עם פיצה טעימה ,לכן פיצה מרגריטה טבעונית של חברת אביב ירוק, נותנת מענה
נהדר, וכך על שולחן החג ובמשך כל השנה יכולים להנות מפיצה טבעונית איכותית
וטעימה, עוד מוצר נהדר שמצטרף לשלל המוצרים והפיתוחים של חברת אביב ירוק.

הסדרה המיוחדת כוללת פיצה מרגריטה – עם רוטב עגבניות וגבינה טבעונית, ופיצה מרגריטה בתוספת זיתים ירוקים.

את הפיצות אין צורך להפשיר: רק לשים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, ולאפות 10- 12 דקות להשחמה קלה. בתיאבון!

למה קוראים לפיצה מרגריטה?
פיצה מרגריטה היא גירסה של פיצה נפוליטנה, והיא הפיצה האיטלקית הנפוצה
והמוכרת בעולם. הפיצה עשויה מבצק שמרים שטוח שעליו רוטב עגבניות, גבינת
מוצרלה ועלי בזיליקום.

בעת שהותה באזור נאפולי הזמינה מרגריטה,
מלכת איטליה, פיצות מאופה הפיצות הפופולארי, רפאל אספוזיטו. אחת מהן,
שהוכנה במיוחד לכבודה, היתה עם רוטב עגבניות, מוצרלה ובזיליקום – במטרה
לסמל את צבעי הדגל האיטלקי (לבן, אדום וירוק). הפיצה מאוד מצאה חן בעיניה
ובשנת 1906 נקראה על שמה.

יש לשמור בהקפאה עד לשימוש.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

מחיר:  .29.90 ₪ לאריזה במשקל 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

קרדיט תמונות: לירן אגסי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן