היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לרגל חג ט"ו בשבט חברת אורגניקזון מציעה: מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל החג ט"ו בשבט, שחל השנה ב 27.1, חברת אורגניקזון, מציעה מתכון להכנת עוגיות עם ריבה.

המתכון באדיבות:  –The Vegan Yael יעל הטבעונית

מצרכים לבצק:

3.5 כוסות קמח כוסמין לבן

2.5 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום

2 כפות סוכר קנים

180 גר׳ חמאה טבעונית קרה (מומלץ של ויגן צ׳ויס) לחתוך לקוביות קטנות

6 כפות חלב סויה- להתחיל עם 4 ואם חסר להוסיף

מצרכים לריבה:

כוס פירות קפואים (מומלץ בתותים ואוכמניות)

3/4 כוס סוויטאנגו (ממתיק תחליף לסוכר) או סוכר קנים

כפית אגר אגר (לא חובה)

אופן ההכנה: לערבב את הבצק עם הידיים עד שנהיה אחיד, מתקבל בצק נח וגמיש. במידה והבצק נשאר פירורים,

יש להוסיף עוד נוזלים. לרדד בין 2 ניירות אפייה של אורגניק זון , לקרוץ עיגולים או צורות שרוצים. לחמם תנור ל- 170 מעלות ולאפות 10 דק' בלבד.

להכנת הריבה, בסיר קטן נרתיח את הפירות עם הסוכר על אש נמוכה, עד שזה מגיר נוזלים. נערבב מידי פעם למשך חצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים וכבר לא נראה את הפרי בשלמותו. נוסיף כפית אגר אגר .

נמלא את העוגיות בריבה ולאלה שרוצים להמתיק מעט יותר,  מומלץ לפזר מעל העוגיות אבקת סוכר.

מומלץ לאחסן בצנצנת או בשקיות בנייר סגורות היטב במקום מוצל וקריר.

קרדיט צילום: ויגן יעל

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן