היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

קונדיטוריה ביתית בהשראת "אמילי בפריז"

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

"אמילי בפריז" עשתה
לכם חשק לטוס לעיר האורות ולהנות ממה שיש לה להציע? השף צ'רלי פדידה מציע להתנחם עם
מתכון ביתי להכנת עוגיות מקרון צבעוניות וטעימות

 

קרדיט צילום: דן פרץ

"אמילי
בפריז", הדרמה הקומית של יוצר "בוורלי הילס 90210" ו"סקס והעיר
הגדולה", הפכה לסדרה המדוברת של התקופה האחרונה. כל מי שצופה בה, בין אם אהב את
הסדרה או פחות התחבר אליה, מתלהב מהעיר המככבת בה בכל סצנה וסצנה- פריז, בירת הקינוחים
הבלתי מעורערת של אירופה. המטבח הצרפתי ידוע במאפים וקינוחים רבים, ביניהם- הבגט, הקוראסון,
וכמובן- המקרון, העוגיות הצבעונית האהובות, גולת הכותרת של הקונדיטוריה הצרפתית העילית.
עד שנוכל להגיע לקונדיטוריות העלית ובולונז'רי שמציעה פריז, השף צ'רלי פדידה מציע מתכון
של מקרון, בגרסה המותאמת למטבח הביתי.

עוגיות
מקרון צרפתיות / שף צ'רלי פדידה ל"סוגת"

חומרים
לכ-30 עוגיות:

2
חלבונים

3
כפות סוכר לבן "סוגת"

1/2
כוס שקדים טחונים

1
כוס אבקת סוכר "סוגת"

צבעי
מאכל טבעיים (אדום, ירוק וצהוב או לפי מה שאוהבים)

למלית:

100
גרם מרציפן

50
גרם פיסטוק טחון (למקרון ירוק בטעם פיסטוק)

או
30 גרם ריבת תותים או פטל משובחת (למקרון ורוד בטעם תות)

או
30 גרם ריבת תפוזים (למקרון צהוב בטעם פירות הדר)

מחממים
תנור ל-150 מעלות בתכנית טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מעבירים
את החלבונים והסוכר לקערת המיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב.

שמים
את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים בקערה ומערבבים. מעבירים לקערה עם הקצף ומקפלים בעדינות
עד שהם נטמעים בו.

מוסיפים
לקצף כמה טיפות צבע מאכל לבחירתכם ומערבבים בעדינות לקבלת הצבע הרצוי.

מעבירים
לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 2-3 ס"מ, במרווחים. מכניסים לתנור ואופים כ-13
דקות, עד שהמקרונים מתייצבים. מוציאים ומניחים להתקרר.

מכינים
את המילוי: מעבירים את המרציפן לקערה קטנה ומחממים במיקרוגל כמה שניות, עד שהמרציפן
מתרכך. מוסיפים את התוספת הרצויה, מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף.

מרכיבים
את העוגיות: מזלפים על התחתית של מחצית המקרונים מתערובת המרציפן וסוגרים במקרון נוסף
בגודל דומה.

מאחסנים
בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר ואפשר גם להקפיא.

בתאבון!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן