היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים ל"ג בעומר עם "מעדני יחיעם" "מעדני יחיעם" מגישה מתכון מיוחד לחגיגה עם הילדים בל"ג בעומר: נקניקיות על שיפוד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה לרגל ל"ג בעומר, יחד עם השפית ניקי בי, מתכון חגיגי ומיוחד, קל הכנה ויצירתי, שניתן להכינו יחד עם הילדים כחלק מפעילות מהנה לחג.

קרדיט צילום: ניקי בי

הנקניקיות על שיפוד צלויות במחבת ומוגשות לצד תפוח אדמה אפוי. ניתן להכין את המתכון עם מגוון נקניקיות יחיעם, בהם נקניקיות קנאקרס, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות 100% חומרים טבעיים. מומלץ להגיש יחד עם סלט רענן ורטבים וליהנות מארוחת חג נהדרת.
חג שמח!
מצרכים (לכ-8 שיפודים):
280 ג’ נקניקיות קנאקרס של "מעדני יחיעם"
5 תפוחי אדמה
3-4 כפות שמן קנולה
1/2 כפית מלח
שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזה)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ומלח.
2. אופים למשך כ- 40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
3. משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
4. מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
5. מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה, בתוספת סלט ירקות רענן.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן