היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פותחים את הקיץ עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קייצי ומפנק לרגל הקיץ:רביולי גבינות שמש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית "פסטה ריקו", עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו, מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!
קיץ טעים ומהנה!


מצרכים (לכ-4 מנות):
1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
3. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.

קרדיט צילום: אסף אמברם

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן