היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מעתה, ניתן להשיג את לחמי מחמצת השאור המופלאים של מאפיית הבוטיק החיפאית "פת שטינבך – מאפייה חשמלית" גם באזור השרון! את הלחמים הטריים והטעימים, הכוללים לחם טוטם, חלת כוסמין ולחם כוסמין עם שיבולת שועל, אפשר להשיג בסניפי סטופ מרקט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בשורה משמחת מאוד לצרכנים, מעתה, ניתן להשיג את לחמי מחמצת השאור המופלאים של מאפיית הבוטיק החיפאית "פת שטינבך – מאפייה חשמלית" גם באזור השרון!


את הלחמים הטריים והטעימים, הכוללים בין היתר את לחם ה"טוטם", לחם ה"רק כוסמין", לחם "כוסמין לשועל" והלהיט החדש "חלת כוסמין" (100% כוסמין!) אפשר להשיג בסניפי סטופ מרקט בנתניה ובהוד השרון, כל הלחמים טבעוניים.


את הלחמים המיוחדים אופה עפר שטינבך באהבה בכל יום לפנות בוקר, שטינבך, נכדו של אבא פת, מייסד "מאפיות פת" שפעלו בחיפה בשנים 1922 – 1953, הוא אדריכל במקצועו. לפני מספר שנים "חזר לשורשים" ופתח בחיפה מאפיית בוטיק, שאת מתכוניה פיתח בעצמו.

הלחמים של מאפיית הבוטיק החיפאית "פת שטינבך", הם לחמים שברגע שתטעמו אותם, פשוט לא תרצו להחליף אותם בשום לחם אחר, הם לחמים ממש טעימים ומורגש שהם נאפים באהבה רבה, הטעם משובח, חומרי הגלם משובחים, וכל לחם מושלם, אני מכירה את מאפיית הבוטיק הזו שנים רבות, וכל פעם שאני מזדמנת לחיפה אני מבקרת במאפייה וקונה שלל לחמים לבית, ועכשיו בהחלט כיף לתושבי אזור השרון שניתן להשיג את הלחמים הנהדרים הללו גם שם, אני בטוח אגיע  ואקנה, ואני מקווה שהלחמים הללו יגיעו גם לאזור תל אביב, הם פשוט מושלמים, אני ממש אוהבת את כל הלחמים של פת שטינבך, והכנתי לי כריך מלחם מאוד מיוחד שלהם כוסמין לשועל, לחם 100% קמח כוסמין מלא, יצא מושלם…

המאפייה מתמחה בלחמי מחמצת מקוריים 100% מלאים, ללא חומרים מלאכותיים/משמרים/מלאכותיים/תעשייתיים או תוספת של שמרים או מוצרים מהחי. הלחמים נאפים בעיקר מקמחים מלאים ומשובחים בטחינה גסה, תוך שימוש במחמצות שאור מחיטה, כוסמין או שיפון ובהתפחה של 24 שעות. הלחמים ללא תוספת סוכר (למעט החלה) ובסיס הבצק הוא תמיד קמח, מים, מחמצת ומלח ים אטלנטי. לחמי הכוסמין הם 100% כוסמין מלא עם מחמצת כוסמין מלא.


בין הלחמים:
לחם "טוטם": לחם גלילי ייחודי שנאפה בתבנית חרס טרקוטה, המיוצרת על ידי המאפייה. הלחם מיוצר מתערובת של קמח חיטה מלא גס, קמח כוסמין מלא גס וקמח שיבולת שועל גס בתוספת אגוזי קשיו, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה וגרגרי פרג. מחיר: 24 ש"ח
"חלת כוסמין": הלהיט החדש – חלה טבעונית. הבצק עשוי מ-100% קמח כוסמין לבן, מחמצת כוסמין מלא, שמן זית וטחינה. החלה היא היחידה שמכילה גם סוכר. מכינים רק בימי חמישי ושישי. מחיר: 30 ש"ח
לחם "כוסמין לשועל": 100% קמח כוסמין מלא גס, מחמצת כוסמין מלא בתוספת שיבולת שועל, אגוזי לוז, מלך וקשיו, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ונגיעות של עגבנייה מיובשת. מחיר: 26 ש"ח
לחם "רק כוסמין": לחם 100% כוסמין מלא גס ומחמצת כוסמין מלאה, ללא כל תוספות. מחיר: 24 ש"ח
לחם "מחמצת כפרי": עשוי מ-70% קמח כפרי, 30% קמח מלא גס וטחינה אתיופית בבצק. מחיר: 20 ש"ח

כשרות פרווה בהשגחת הרבנות הראשית חיפה.
ניתן להשיג בסניפי סטופ מרקט בהוד השרון, נתניה, חיפה ויגור, ובמאפיית "פת שטינבך – מאפייה חשמלית" בחיפה.

למידע נוסף: https://www.facebook.com/patbakery/?ref=page_internal

משפחת פת עסקה באפייה דורות רבים בפולין. בשנות ה- 20 עלתה לישראל והקימה מאפיות בחיפה, פתח תקווה ורמת גן ואת "קונדיטוריית פת" בירושלים, שהכילה סליק גדול בתקופת המחתרות. השם הלא שגרתי של המאפייה של עפר שטינבך היא הוקרה לסבו, שעל הרכב ששימשו לחלוקת לחם בשנות ה-20 של המאה שעברה היה רשום "א. פת מאפיה חשמלית". הסיבה לשם המקורי: גאוותו של הסב על המלוש (מיקסר) החשמלי שהיה לו.

אבא פת (הסבא) ליד האוטו לחם שלו

קרדיט צילומים – מאפיית פת שטינבך ומנחם גרייבסקי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן