היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת מאצ'ה לאטה – לימי החורף!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מומחי המזון של מאצ'ה 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון ביתי להכנת מאצ'ה לאטה המתאים לימי החורף הקרים. המשקה גם בריא וגם משלב  טוויסט מגניב ללאטה הקלאסית.

משקה הלאטה מבוסס על רכיב מרכזי שהוא תה המאצ'ה. העלים שלו מכילים כמות גדולה של כלורופיל וחומצות אמינו ומספקים ערכים גבוהים של ויטמין C, סלניום, כרום, אבץ ומגנזיום לגוף.

המתכון מתאים גם לאירוח, מומלץ לשתות באופן קבוע מידי יום כוס מאצה,  טעים וקל להכנה!

מרכיבים להכנת מתכון מאצ'ה לאטה:

קרדיט צילום: יח"צ אירני סחר

חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell

¼ כוס מים חמים

½ כוס חלב חם/חלב שקדים

כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו

אופן הכנה:

מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.

מוסיפים מים חמים ומערבבים היטב כחצי דקה.

מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).

מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.

מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן