היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טעם חדש בסדרת העוגות המנצחת של אחוה חברת "אחוה" משיקה עוגה חדשה בסדרת מוצרי המאפה: עוגת שמרים קראנץ תפוח וקינמון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה עוגה חדשה וטעימה להפליא בסדרת עוגות השמרים קראנץ מתוצרתה: עוגת שמרים קראנץ תפוח וקינמון. העוגה החדשה מבית המאפה של אחוה היא הקרובה ביותר לעוגת קונדיטוריה, עשויה מבצק שמרים איכותי, עם מילוי עשיר של תפוח עץ וקינמון, נימוחה בפה ובעלת טעם של אפייה ביתית. העוגה תשווק באריזה של 400 גרם, נהדרת לאירוח וכקינוח מפנק, לצד כדור גלידת וניל ושתייה קרה או חמה.

אני מאוד אוהבת עוגות תפוחים, והעוגה החדשה של חברת אחוה, שמרים קראנץ תפוח וקינמון, פשוט מושלמת, וממש מומלץ שתהייה אחת כזו קבוע במזווה, כאשר מגיעים אורחים בהפתעה, כאשר מתחשק עוגה לצד הקפה, העוגה מצטרפת לשאר העוגות המעולות של אחוה, בטעם נהדר ובמחיר מצויין, אני מאוד אוהבת את העוגות של חברת אחוה וממש כיף שאחוה כל הזמן מפתיעים עם עוגות מדהימות.

סדרת עוגות השמרים קארנץ של "אחוה" בעלת נתח שוק של למעלה מ – 30% בשוק העוגות מדף ארוזות. הסדרה כוללת עוגת שמרים בטעם שוקולד, קינמון, פרג וקרמל. העוגות איכותיות וטעימות, נמכרות במחיר שווה לכל נפש. עוגת שמרים קארנץ בטעם שוקולד זכתה במקום הראשון במבחן עוגות השמרים המוכנות של ערוץ 13 וגברה על העוגות המתחרות בפער ניכר.  לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחוה", "הטעם, האיכות, המילויים והמחיר הנוח, הפכו את סדרת עוגות הקראנץ של אחוה למוכרת בכל בית, כשרבים מהצרכים מעדיפים אותן על פני אפייה ביתית".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9 שקלים לעוגה באריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות מלבד רמי לוי ורשת שופרסל.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן