היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום הפיצה הבינלאומי עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון מיוחד לפיצה לבנה וחגיגית: פיצה לבנה עם פטריות, צ'ילי ורוטב שמנת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפיצה הבינלאומי מתכון לפיצה לבנה, חגיגית ומיוחדת, עם רוטב שמנת ופטריות עשיר, פרוסות צ'ילי ופטריות. השימוש במתכון בקמח לפיצה ורוטב שמנת ופטריות של "פסטה ריקו", הוא קל הכנה וניתן להכין יחד עם הילדים וליהנות מארוחה משפחתית עשירה וטעימה.

קרדיט צילום: נמרוד סונדרס

יום פיצה בינלאומי שמח!

מצרכים (ל- 2 פיצות בינוניות):

לבצק:

500 גרם קמח לפיצה של פסטה ריקו

2 כפיות שמרים יבשים

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

3-4 כפות של שמן זית

1 ו-1/2 כוסות מים פושרים

לטופינג:

1 מיכל (200 גרם) רוטב שמנת ופטריות של פסטה ריקו

1 שקית (300 גרם) טריו פתיתים "השף הלבן"

1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות

1 פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות דקות

3-4 גבעולי טימין טרי

1 פטה עיזים 16% "פיראוס" (250 גרם) מפוררת

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים יבשים וסוכר. יוצרים גומה בקערה ושופכים לתוכה כוס מים, שמן ומלח. מתחילים ללוש בעזרת וו לישה ומוסיפים בהדרגה את חצי כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש. יוצרים עיגול מהבצק, מקמחים קלות ועוטפים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים כ-1/2 שעה.
  2. מוציאים את כדור הבצק, לשים אותו מעט בעזרת הידיים ומחלקים לשניים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 1-2 ס"מ על נייר אפייה מקומח.
  3. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת קרוב לשולי הבצק.
  4. מורחים על הבצק רוטב שמנת פטריות, מפזרים פתיתי טריו, פרוסות פטריות וצ'ילי וטימין. מתפיחים את הפיצות כ-20 דקות לפניי האפייה.
  5. אופים את הפיצות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-25 דקות עד להזהבה.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן