היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים: פריכות ומלאות אהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים:  פריכות ומלאות אהבה.

המתכון באדיבות יעל אלעד– מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים.

קרדיט צילום: יעל אלעד

המצרכים:

אחד ושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן

חצי כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)

כפית סוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)

175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה

רבע כוס קמח שקדים

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים

ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים וכף חמאת שקדים

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק לקמח מעט את הנייר האפיה

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות.

לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה.

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן