היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"חקלאי גרנות" תחל לשווק אבוקדו בשל מוכן לאכילה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאחר שהפכה לספקית האבוקדו הגדולה ביותר בשוק המקומי, עם שיווק של מבחר זני אבוקדו לכל אורך העונה, מסמנת "חקלאי גרנות" את היעד הבא. חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, מעמיקה את פעילותה בתחום האבוקדו ומשיקה לראשונה אבוקדו בשל ומוכן לאכילה. האבוקדו הבשל של גרנות, המוכן לצריכה באופן מיידי מזמן הרכישה, ישווק באריזת קופסא מעוצבת, בה ייארזו 2-3 יחידות אבוקדו, על פי הזן והעונה. בשלב הראשון ישווק אבוקדו מזן אטינגר, הפותח את עונת האבוקדו בישראל, נחשב לזן מובחר וטעים האהוב ביותר על הישראלים. לאחר מכן ישווקו זני אבוקדו נוספים בהם פוארטה, ארדיט ועוד. בהמשך, ישווק אבוקדו מסוג האס, המוביל את הייצוא הישראלי של אבוקדו לחו"ל, גם הוא באריזה ייעודית מעוצבת.

קיבלתי להתנסות את האבוקדו הבשל ומוכן לאכילה של "חקלאי גרנות", מדובר באבוקדו ממש טעים עם מרקם מושלם, לאחר שטועמים את האבוקדו הזה מבינים באיזו איכות וטיב מדובר, האבוקדו מגיעים באריזה מיוחדת לשמירה במקרר,

ואין התעסקות עם הבשלת האבוקדו, כי הוא מגיע מוכן לאכילה, כך שבארוחת הערב הכנתי בזריזות סלט מדהים בשילוב האבוקדו המצויין של חקלאי גרנות, ואני מצרפת לכם את המתכון.

סלט אבוקדו חסה ופומלית, אבוקדו בשל לאכילה, ראש חסה,2 מלפפונים, חצי גמבה אדומה, חצי בצל,חצי כוס פומלית טרייה ,וכמה עלי נענע,

לרוטב הוינגירט 2 כפות דבש, כפית חרדל, חצי כפית מלח, כף לימון סחוט טרי, כף חומץ תפוחים, רבע כוס שמן זית, לחתוך את כל הירקות, להוסיף פומלית ואגוזי מלך, ואת הרוטב, ולאכול בהנאה.

שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, מגמות הבריאות, הצמחונות והטבעונות העולמיות, המצויות בעלייה, מגדילות את נתח השוק של קהלים הצורכים אבוקדו באופן יומיומי. "זיהינו צורך אקוטי אצל הצרכן הישראלי, לרכוש ולצרוך אבוקדו מוכן ובשל לאכילה ולכך אנו מבקשים לתת מענה".

צריכת האבוקדו בעולם מצויה במגמת עלייה חדה. על פי מחקרים, האבוקדו נחשב לשומן בריא, כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב. יש בו כמות גבוהה של ויטמינים שהעיקרי ביניהם הוא ויטמין E הנחשב לנוגד חמצון חשוב ביותר המגן על הרקמות מפני נזקי חמצון, קרינה והרעלה. האבוקדו מכיל את כל חומצות אמינו החיוניות, מה שהופך אותו לבעל חלבון מלא. הוא מכיל גם פחמימות – בעיקר סיבים תזונתיים שעוזרים לתהליך העיכול. האבוקדו עשיר מאוד באשלגן ודל בנתרן ולכן מתאים לבעלי נטייה למחלות לב וכולסטרול. באבוקדו יש ברזל, סידן, מגנזיום וויטמין C.

חקלאי גרנות" הנה חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון ולשווקים הסיטונאיים, הנמצאת בבעלותם של החקלאים מהקיבוצים והמושבים החברים בתאגיד גרנות. גרנות מובילה בתעשיית האבוקדו הישראלית עם כ-40,000 טון פירות לעונה, 70% ממנו לייצוא. בית האריזה לאבוקדו של גרנות הוא מהגדולים והמתקדמים בעולם. מדי שנה מחדשת החברה ומטמיעה טכנולוגיות מתקדמות ופורצות דרך, הן במערכות המיון והאריזה והן במערכות הניהול והבקרה.

כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן