היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מי אמר שאין לביבות טבעוניות? מתכון להכנת לביבות זוקיני טבעוניות – לחנוכה ובכלל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מי אמר שאין לביבות טבעוניות טעימות וחמות? אז זהו שיש!  לביבות שניתן להכין בבית ללא ביצים וללא חלב. אריאל בן חמו (בריאלי) מציעה לרגל חג החנוכה מתכון מעולה להכנת לביבות זוקיני טבעוניות המתאימות לחג החנוכה ולכל השנה.

רכיבים ל כ – 10 לביבות:

3 זוקיני גדולים

3 כפות קמח עדשים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אבקת שום

נייר אפייה

אופן הכנה:

1. מגרדים בפומפייה את הזוקיני, מתבלים במלח, מערבבים ומניחים בצד לכמה דקות בלבד, כדי לרכך ולהוציא נוזלים.

2. סוחטים היטב את הקישואים, מעבירים לקערה ומוסיפים את כל חומרי הגלם.

3. מערבבים היטב ומנסים ליצור קציצה בעזרת הידיים (אם התערובת לא מתאחדת מוסיפים עוד כפית קמח עדשים ואם זה לא עוזר מוסיפים כמה טיפות מים).

4. מחממים תנור ל – 220 מעלות בתוכנית טורבו

5. מניחים נייר אפייה על תבנית התנור.

6. יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים על הנייר, משמנים אותן מלמעלה עם מברשת או ספריי שמן.

7. אופים בתנור שחומם מראש ל – 220 מעלות כ- 20-25  דקות או עד שהלביבות מתייצבות ומזהיבות, מומלץ להפוך אותן במהלך האפייה לאפייה מושלמת.

חנוכה שמח ובריא!

המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)

בריאלי משתפת טיפים לחיים מאוזנים ואקולוגיים יותר, הבלוג שלה הוא צעד ראשון לבריאות שלנו ושל כדור הארץ.

https://www.instagram.com/barieli.ariel/

קרדיט צילום: אריאל בן חמו

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן