היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגה איטלקית לשבועות "פסטה ריקו" משיקה כדורי בצק להכנת פיצה, פוקאצ'ה וג'בטה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בחג השבועות הזה תוכלו ליהנות ממאפים באיכות של פיצרייה איטלקית – אצלכם בבית,והיתרון הגדול שההכנה תהייה פשוטה וקלה, והתוצאה מאפים איטלקיים מדהימים.

חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה ובייבוא מוצרי מזון איטלקיים, משיקה לרגל החג מארז חדשני ומיוחד של כדורי בצק להכנת מגוון מאפים איטלקיים איכותיים בהם פיצה, פוקאצ'ה, ג'בטה ועוד. הקיט כולל 3 כדורי בצק באיכות פרמיום, עשויים 100% קמחים איטלקיים, הנשמרים בהקפאה לאורך זמן וניתנים לשימוש לאחר הפשרה והתפחה. כדורי הבצק של פסטה ריקו ישווקו במקפיאים של רשתות המזון וכן באתר הזמנות האון-ליין של החברה.

כדורי הבצק של פסטה ריקו עשויים מבלנד קמחים איטלקיים בשילוב מחמצת איטלקית משובחת ושמרים ומיועדים להכנת פיצות ומגוון מאפים נוספים. לדברי רן מיכאלי, השף הראשי של חברת פסטה ריקו, "מדובר בכדורי בצק להתפחה מהירה, החוסכים תהליכי הכנה ארוכים מראש וזמינים במקפיא לשימוש לפי הצורך. הכדורים מיוצרים מ- 100% קמחים איטלקיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, טעם וריח ומשמשים לפתרון קל ואיכותי להכנה של ארוחות ערב ולאירוח לכל המשפחה". לדבריו, לפתיחה מיטבית של הבצק מומלץ לעשות שימוש בקמח דורום מסוג רימאצ'ינטה ולעקוב אחר הוראות פתיחת הבצק על גבי האריזה.

אני התנסתי בהכנת פיצה ביתית מושלמת, לא האמנתי באיזו מהירות וקלילות ההכנה מתבצעת, אין צורך להכין בצק לפיצה או לכל מאפה איטלקי אחר, ברגע שהבצק מגיע מוכן, מתפיחים בחוץ בקערה סגורה, ומכינים את הפיצה הביתית, כך שלקראת שבועות, אפשר להצטייד בכדורי הבצק של פסטה ריקו , ופשוט לארח את המשפחה עם מאפים איטלקיים עם ניחוחות וטעמים בלתי רגילים.

הכנתי את הפיצה לבני משפחתי לפי ההוראות על האריזה, על הפיצה שמתי רוטב עגבניות מתובל עם מלח, פלפל, אורגנו, שום ,גבינת מוצרלה מגורדת, זיתים שחורים וירוקים, פלפל אדום, קוביות גבינה בולגרית, ועגבניות שרי חתוכות, קשטתי עם עלי בליזיקום ולתנור, לאפייה עד שהפיצה מוכנה ומשחימה, ובתאבון, יצא ממש ממש טעים ומוצלח, אני מאמצת את כדורי הבצק קבוע אצלי במקפיא, וממליצה מכל הלב.

קרדיט צילום: אסף אמברם

עוד מציעה פסטה ריקו לרגל שבועות מארזי פיצה מיוחדים להכנה עצמית, בשילוב קמח ורוטב עגבניות. באתר החברה מוצעים למכירה 3 מארזי פיצה, הכוללים 4-8 כדורי בצק פפה 300 גרם להתפחה מהירה, קמח 100% חיטת דורום איטלקית לפתיחת הבצק, ובקבוק עגבניות חתוכות דק. המארזים ישווקו בצידנית רב פעמית ממותגת וההזמנות יבוצעו דרך אתר החברה ויסופקו דרך מערך המשלוחים הישיר של פסטה ריקו.

כשרות: פרווה, מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29 ₪  למארז 3 יחידות כדורי בצק במשקל כולל של 750 גרם.

להשיג ברשתות המזון הנבחרות ברחבי הארץ ובאתר חברת פסטה ריקו:  https://www.pastariccoshop.com/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן