היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

קיץ שמח עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל הקיץ מתכון קליל ומרענן: רול סלמון ואבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "חקלאי גרנות", המתמחה בשיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, משווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מגישה לרגל הקיץ מתכון קליל ומרענן של רול סלמון ואבוקדו. המתכון קל הכנה ויכול להתאים לבילוי קייצי בבית ובחוץ וכן לאירוח לכל המשפחה.

קרדיט צילום: הדס ניצן

קיץ נעים וטעים!

מצרכים (לכ-4 יחידות):

1 אבוקדו בשל של "חקלאי גרנות"

2 נתחי דג סלמון

8 דפי אורז

2 גזר

2 מלפפון

1 בצל ירוק

2 אספרגוס חלוט

למרינדה:

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס שמן זית

1/2 כפית חרדל

1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:

  1. בקערה מכינים מרינדה לסלמון: רבע כוס סילאן, רבע כוס שמן זית, חצי כפית חרדל ושן שום קצוצה. מערבבים היטב.
  2. מושחים את פרוסות הסלמון במרינדה, ממליחים ומפלפלים, צולים בתנור או בגריל עד שהוא עשוי.
  3. חותכים אבוקדו לרצועות וכן ירקות כגון: גזר, מלפפון, בצל ירוק ואספרגוס חלוט.
  4. מכינים עלי אורז על פי הוראות היצרן. מגלגלים זוג עלים ובתוכו רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו.
  5. מגישים עם רוטב טריאקי.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן