היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים ט"ו בשבט עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל ט"ו בשבט מתכון חגיגי עם מיטב פירות ארצנו: סלט הדרים, סלק ואבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

זהו זמן פריחת האילנות ושיאה של עונת ההדרים והאבוקדו, ט"ו בשבט הגיע. לרגל החג מגישה "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון לסלט מזין וטעים עם מיטב פירות ארצנו: סלט הדרים, סלק ואבוקדו. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים להגשה בארוחת החג להנאת כל המשפחה.

קרדיט צילום: הדס ניצן

ט"ו בשבט שמח!

מצרכים (לכ-3 מנות):

2 אבוקדו האס של "חקלאי גרנות"

2 סלק

1 תפוז של "חקלאי גרנות"

1 קלמנטינה של "חקלאי גרנות"

1/3 פומלית של "חקלאי גרנות"

חופן פקאן סיני

1/2 בצל קטן פרוס דק

מיץ מחצי תפוז

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. קולפים את האבוקדו, חותכים לקוביות ושמים בקערה. מתבלים את האבוקדו בחצי ממיץ התפוזים, מעט מלח, פלפל וכף שמן זית.
  2. חותכים את פירות ההדר – התפוז, הקלמנטינה והפומלית – לקוביות ללא גרעינים ושמים בקערה נפרדת. מתבלים את פירות ההדר במעט מלח, פלפל וכף שמן זית.
  3. מבשלים את הסלק ומסירים את הקליפה. בקערה שלישית מתבלים את הסלק יחד עם הפקאן הסיני במיץ התפוזים הנותר, מעט מלח, פלפל ושמן זית.
  4. מניחים בקערת הגשה שכבות של הדרים, אבוקדו וסלק ומפזרים טבעות בצל מעל.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן