היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

תוסף מזון חדש – "ננו גארד אומגה 3" פורמולה ייחודית המשלבת חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3, עם ננוטכנולוגיה מתקדמת.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית "גרנליקס" (Granalix) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה  את "ננו גארד אומגה 3" (NanoGard Omega3).

בזכות נוסחה חדשנית מוגנת פטנט שפותחה במעבדות בית החולים הדסה עין כרם והאוניברסיטה העברית בירושלים, הופכות כמוסות "ננו גארד אומגה 3" עם בליעתן, לתרחיף מסיס במים המורכב מטיפות שמן, שגודלן הזעיר מגיע לכ-200 ננומטר.

תכונה ייחודית זו מאפשרת ספיגה אופטימאלית של רכיבים פעילים בשמן, עד פי 4 (לעומת ספיגה של אותו שמן אומגה 3, ללא הננו טכנולוגיה.)

בזכות התמוססותו המהירה של השמן נחסכת תחושת הצרבת, טעם הלוואי, גיהוקים וריח דגים בחלל הפה- טענות שמועלות על ידי צרכנים רבים על שמן הדגים.

בניסויים במעבדה שנערכו על ידי הצוות המדעי של חברת גרנליקס, לבחינת רמת ספיגת החומר הפעיל המצוי בכמוסות "ננו גארד אומגה 3" באברים החיוניים בגוף, נמצא כי ריכוז החומר הפעיל שנספג ברקמות הלב, היה עד פי 4 בהשוואה לרקמות הגוף האחרות.

מיקוד זה של חומצות השומן החיוניות בלב, מדגים את יכולת הספיגה המשופרת של ננו גארד אומגה 3.

בנוסף, "ננו גארד אומגה 3" מציג יחס גבוה של חומצות אומגה 3 מסוג DHA ו-EPA המגביר את אפקטיביות התוסף, יחד עם כל יתרונותיו האחרים.

שמן דגים אומגה 3 שמכיל DHA ו-EPA אינו מזון חדש  ומוגדר מזה עשורים כתוסף מזון חיוני לתפקוד תקין של הגוף, שאינו מסוגל לייצר אומגה 3 בעצמו.

רשויות הבריאות ברחבי העולם, כולל ה- FDA ו- EFSA (הרשות האירופית לבטיחות המזון) ממליצות לצרוך באופן סדיר אומגה 3.

אני נוטלת באופן קבוע אומגה 3, וחושבת ששמן דגים מאוד חיוני וחשוב, שמחתי להכיר את הפיתוח הישראלי, "ננו גארד אומגה 3", של חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית "גרנליקס", פיתוח נהדר וחדשני, עם יתרונות רבים, הקטנת גודל הכמוסה, ספיגה עד פי 4, ופתרון של ריח הדגים לאחר נטילת האומגה, אני בהחלט מרוצה, ומתכוונת להשתמש בכמוסות האומגה ננו גארד באופן קבוע.

בין השפעותיה החיוביות של אומגה 3 ניתן למנות:

איזון רמות השומנים בדם כהורדת רמת הטריגליצרידים בגוף והעלאת רמות HDL הוא הכולסטרול הטוב בגוף.

תמיכה בבריאות הלב ותקינות עצמות השלד והמפרקים.

תמיכה בתפקוד מערכת החיסון, והראיה.

אופטימיזציה של תפקוד המוח, חידוד הריכוז והמיקוד באנשים בריאים.

צריכה קבועה של אומגה 3 תומכת בתחושת רוגע בשיפור מצבי רוח ובהתמודדות עם דכדוך בקרב צעירים ומבוגרים.

"ננו גארד אומגה 3" מופק בהתאם לתקני בטיחות מחמירים ובעל תו איכות  GOED הבינ"ל, המבטיח את מקורו האיכותי וטריותו של השמן, לטובת בריאותנו.

השמן ארוז בכמוסות רכות וקלות לבליעה, נקיות מצבעים וסוכרים.

כל כמוסה של "ננו גארד אומגה 3" מכילה 233 מ"ג שמן דגים (אנשובי) 116 EPA מ"ג ,46 DHA  מ"ג. הקפסולה עצמה מורכבת מג'לטין דגים (אמנון), גליצרין ומים.

לרכישה ולפרטים Granalix.com   8532*. מחיר 259 שח ל 120 כמוסות.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן