היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

ליהנות עד שיגיע פסח:חגיגה איטלקית- מתכון מנצח לפוקצ'ה מתכון גל אבירם, שף וצלם אוכל ובאדיבות סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כשפורים מאחורינו וחג הפסח לפנינו, בוא נצטרך כמיטב המסורת לבער את החמץ ונתגעגע לטעמו של הלחם ושאר מאכלים שאינם כשרים לחג, כעת זו התקופה לנצל את הזמן שנותר וליהנות מפוקצ'ה חמה בניחוח איטלקי בעבודת יד שמגיעה הישר מהתנור הבייתי עם כל התוספות שאנו אוהבים.

קרדיט צילום: גיל אבירם

מצרכים:

קילו קמח לחם קשה (שטיבל 2)

1 כפית שטוחה שמרים

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

800 סמ"ק מים פושרים

תוספות: מלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים בכף עץ ומכסים לשעה.
  2. לאחר שעה, מקפלים את הבצק מארבע פינות כלפי פנים, מכסים ומתפיחים לחצי שעה.
  3. נחזור על פעולת הקיפולים 4 פעמים כל חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה, יוצקים 4-5 כפות שמן זית על התבנית, מעבירים את הבצק לתבנית ובידיים משומנות פורסים אותו בעזרת האצבעות.
  5. ניתן להוסיף את המלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה לפי הטעם האישי.
  6. מכסים ומתפיחים עוד חצי שעה.
  7. אופים בתנור חם מאוד בחום של 220 מעלות עד שהפוקצ'ה שחומה ותפוחה.

בתאבון!

המתכון ניתן על ידי השף וצלם האוכל גל אבירם ובאדיבות מותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן