היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגת פסח עם "דורות" חברת "דורות" מגישה לרגל פסח מתכון מרהיב עם ירקות: רטטוי חגיגי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג הפסח מתכון מרהיב ביופיו וטעים, לרטטוי ירקות צבעוני וחגיגי. המתכון קל הכנה, בשימוש טבליות הבצל מטוגן ועשבי תיבול איטלקי של דורות, המאפשרים בישול פשוט וקל ללא מאמץ. המנה מתאימה כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית בסעודת החג.

חג שמח!

מצרכים (לכ- 6-8 מנות):

2 חצילים קטנים

2 זוקיני

2 בצל סגול

3 עגבניות טריות (רצוי מסוג תמר)

4 פלפלים אדומים

לרוטב העגבניות:

1 כוס עגבניות מרוסקות (240 מ"ל)

2 קוביות בצל קצוץ ומטוגן "דורות"

1 פלפל גמבה קצוץ

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית סוכר

1/2 כפית פלפל שחור

שמן עשבי תיבול:

4 כפות שמן זית

5 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי "דורות"

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את החציל והבצל הסגול ופורסים את כל הירקות לעובי בין חצי ל- 1 ס"מ בעזרת סכין או מעבד מזון עם סכין פריסה.
  2. בתבנית פיירקס עגולה מערבבים את כל חומרי רוטב העגבניות בעזרת כף, ומפזרים באופן אחיד על התחתית. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  3. מערבבים את כל מרכיבי שמן עשבי התיבול בצנצנת קטנה ומניחים בצד.
  4. מסדרים בתבנית מעל הרוטב את הירקות בצורת ספירלה, מהמעגל החיצוני עד שמסיימים את כל הירקות.
  5. מפזרים חצי מכמות שמן עשבי התיבול על הירקות, מכסים ואופים במרכז התנור למשך 20 דקות. לאחר מכן מסירים את הכיסוי ואופים כ-20 דקות נוספות עד שהירקות מוכנים ומקבלים חריכה קלה.
  6. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את שמן עשבי התיבול שנותר ומגישים חם.

קרדיט צילומים: גיא מועלם

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן