היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגה לאוהבי הפריכיות: "ניליפוד מזונות על טבעיים" מציגה פריכיות כוסמת – עם ספירולינה או עם כורכום" – ללא מלח, צבעי מאכל או חומרים משמרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חגיגה אמיתית לאוהבי הפריכיות –
וכן, יש רבים כאלה – מותג "ניליפוד מזונות על טבעיים" מציג טעמים מיוחדים
של פריכיות: "פריכיות כוסמת עם ספירולינה" ו"פריכיות כוסמת עם כורכום".
הפריכיות, המיוצרות בישראל בחברת "זנבר", הן פרי פיתוחו של ד"ר עקיבא זנבר
והן ללא מלח, חומרים משמרים, חומרים מלאכותיים, צבעי מאכל, שמן או ממתיקים
מלאכותיים. רק כוסמת (98%) וכורכום או ספירולינה (2%)!

הפריכיות מיוצרות בטכנולוגיה מיוחדת
המשמרת את הערכים התזונתיים של רכיביה (כוסמת וכורכום או כוסמת ואצה). בכל
מארז 5 אריזות אטומות, שבכל אחת מהן 4 פריכיות. פריכיות כוסמת מכילות כ-65%
יותר חלבון מפריכיות אורז.

קיבלתי להתנסות את הפריכיות כוסמת עם ספירולינה, הפריכיות מאוד טעימות ומאוד אהבתי את תוספת הספירולינה בהחלט פיתוח מיוחד,

הפריכית הזו מהווה ארוחה נהדרת בשבילי
והשילוב של הכוסמת עם כורכום או אצה ותוספת חלבון משמעותית עוזר לי לשמור
על תזונה מאוזנת ובריאה יותר, לארוחת הבוקר מרחתי גבינת ריקוטה 5% על
פריכיות הכוסמת עם ספירולינה הוספתי סלט ירקות וממש נהניתי מארוחה טעימה
ומזינה.

הפריכיות פריכות וטעימות, ואפשר לאכול
אותן עם גבינה לבנה, קוטג', טחינה, גבינה צהובה, גבינה מלוחה, אבוקדו,
חומוס, פסטרמה, ירקות שונים, טונה, ביצה קשה, חמאה, קונפיטורה ועוד.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות מגידו.

מחיר: 13 ש"ח לאריזה במשקל של 130 גרם.

להשיג ברמי לוי, יוחננוף, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע.

קרדיט צילום: ניליפוד

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן