היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טוסט נוסטלגי מטוגן במחבת, מלחם פשתן! חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה ליהנות מטוסט טעים, מלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים – ודל מאוד בפחמימות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להכין בבית טוסט נוסטלגי מטוגן במחבת, העשוי מלחם פשתן – עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות.

היום אולי קשה להאמין, אך פעם טוסט מחבת כיכב בכל בית, פשוט כי… לא היתה דרך אחרת להכין טוסט. באותם ימים מרחו פרוסות בכל טוב, וטיגנו. מי שזוכר – מוזמן להכין שוב ומי שלא זכה – מוזמן לגוון את קולקציית הטוסטים הביתיים.

לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

מנסיון שלי עם לחם הפשתן המצויין של חברת ביכורים, אני ממליצה עליו מאוד, אני אוכלת ממנו במהלך היום, והלחם נהדר ועם ערכים תזונתיים נפלאים, מאוד חשוב לי להקפיד על תזונה מאוזנת ככל הניתן במיוחד בימים אלו שאני נמצאת הרבה בבית, ואני מעדיפה לאכול את לחם הפשתן והמתכון המצורף לפוסט, בהחלט מתכון נהדר ומאוד משדרג.

"ביכורים" מציעה מתכון לטוסט מטוגן מלחם פשתן עם חמאה, גבינת מוצרלה וגבינת צ'דר

מצרכים (לטוסט אחד):

2 פרוסות לחם פשתן

חמאה (לא מלוחה(

20 גרם גבינת צ'דר מגוררת

20 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

למרוח כל פרוסה בחמאה, בנדיבות

להניח על צד הפרוסה הלא מרוח את הגבינות

להניח מעל את הפרוסה השנייה – עם הצד הלא מרוח (כלומר, הצדדים המרוחים בחמאה פונים החוצה)

לחמם מחבת נון סטיק ולהניח בפנים מעט חמאה. להניח במחבת את הכריך ולמעוך/ללחוץ אותו עם תרווד, צלחת כבדה או קופסת שימורים נקייה

לטגן עד שהצד התחתון מזהיב-משחים. להפוך את הטוסט לצד השני ולהזהיב גם אותו

להגיש עם מבחר מבחר ירקות וחמוצים

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה):  https://www.bikurim.co.il/

הלחמים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

קרדיט צילום מנה: אריקה לוי , קרדיט צילום מוצר: אייל קרן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן