היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת "גרין לייט" מציעה מתכונים מפנקים של באגטים פריכים ללא גלוטן: עם ירקות אנטי פסטי, ועם ביצת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס נהדרים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים (בוקר-צהריים)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לפעמים הכי פשוט הוא הכי טעים: חברת "גרין לייט" מציעה מתכונים מפנקים של באגטים פריכים וטעימים ללא גלוטן, מסדרת הלחמים החדשה של החברה – "ארטיזנל": באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח ים אטלנטי, הבאגטים נהדרים לארוחת ערב או לארוחת בוהריים (בוקר-צהריים) עשירה.

כדי לשמר את טעמם ומרקמם מוקפאים הבאגטים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי. הבאגטים מאפשרים גם לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן ליהנות מלחמים טריים, חמים וטעימים – ממש כמו לחמים ובאגטים רגילים וטריים, שהרגע נקנו במאפייה.

סדרת הלחמים החדשה כוללת:


קרדיט צילום:אביתר ניסן

לחם צרפתי קלאסי, לחם צרפתי גרעינים, באגט רוסטיק קלאסי, באגט רוסטיק סופר פוד ובאגט רוסטיק גרעינים.

וואו אחרי שתטעמו זה מה שיהיה לכם להגיד, באגטים נהדרים ופריכים,



וממש מפתיע שסוף סוף חולי צליאק ונמנעים מגלוטן יכולים להנות מבאגט מעולה, סדרה מצויינת ובהחלט חדשנות בלתי רגילה של חברת גרין לייט שמביאה לצרכן את  "ארטיזנל" סדרת הלחמים החדשה הנהדרת והטעימה לכל המשפחה, והכי כיף שאם יש מישהו רגיש לגלוטן הוא יכול להנות כמו כולם, גם מבאגט חם טרי שנאפה בתנור הביתי.



הסדרה מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה,  בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

מתכונים לבאגטים קלויים:

באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם ביצת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס

המצרכים:

לבאגט עם ירקות אנטי פסטי:

1באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חצוי לאורך ו"פתוח" (אפשרי ואף רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים)

1/4 – 1/3 כוס שמן זית

1 – 2 שיני שום, כתושות

1 חציל, פרוס לרוחב

1 עגבניה בשלה, חצויה ופרוסה

1 זוקיני – פרוס לרוחב

1 בצל, חתוך לקוביות או חצוי ופרוס לרוחב

גבינת מוצרלה מגוררת

פלפל שחור גרוס

מעט מלח גס

* הירקות צריכים להיות פרוסים בערך באותו עובי, רצוי בינוני-דק

לבאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס:



1 באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חתוך ל-5, כל חלק חצוי – אך לא עד הסוף. רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים

שמן זית

1 – 2 שיני שום שלמות

5 ביצים M או S

מלח אטלנטי גס

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-200 מעלות

להניח את הירקות – למעט העגבנייה – בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לרסס בשמן זית ולפזר מעל מעט מלח גס

לצלות כחצי שעה עד שהירקות רכים אך עדיין שומרים על נוקשות מסוימת. אפשר להוסיף עוד כמה דקות של צלייה בגריל עליון, לקבלת חריכה קלה. להוציא ולצנן

להבריש (או לרסס) את הבאגט הפתוח בשמן זית

להבריש (או לרסס) את החלק הרך של חמישיות הבאגט

לקלות את שני הבאגטים בתנור חם ב- 180-200 מעלות כמה דקות, עד שהתוך הרך והבהיר מזהיב מעט

להוציא ולשפשף את החלק הרך של הבאגטים בשיני שום, עוד כשהם חמים

לבאגט עם ירקות אנטי פסטי: להניח על הבאגט החצוי את ירקות האנטי פסטי. להוסיף עגבנייה. לפזר מעל מוצרלה ולהחזיר לתנור לכמה דקות, עד שהגבינה תימס

לבאגט עם ביצת עין: לטגן 5 חביתות של ביצי עין – רצוי שהחלמון עדיין יהיה רך. לפזר מעל מעט מלח אטלנטי גס ופלפל שחור גרוס. להניח ביצת עין בתוך כל חמישית באגט

קרדיט   צילום מנות – PIXABAY

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן