היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום העצמאות ול"ג בעומר כבר כאן! "נפטון" מציעה ליהנות מ"תערובת תיבול לשווארמה" רב שימושית, שתעניק לכל בשר על האש ניחוח של שווארמה איכותית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום העצמאות ול"ג בעומר כבר כאן, וחברת "נפטון" מציעה ליהנות מ"תערובת תיבול לשווארמה" רב שימושית – להכנת פרגית, הודו, בקר, עוף (כנפיים, ירכיים, שוקיים, חזה) וכבש – על האש, שתעניק לבשרים ניחוח של שווארמה איכותית. תיהנו מניחוח השווארמה גם אם תתבלו עם התערובת טופו, חלומי, תפוחי אדמה, אורז או קינואה.

"תערובת תיבול לשווארמה" של חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים מכילה, בין השאר: כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל ומלח. ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.

התנסתי בתערובת תיבול לשווארמה של חברת נפטון, ומדובר בתערובת נהדרת, התערובת מוסיפה הרבה טעם וארמוטיות לכל תבשיל ובמיוחד לבשרים, ואני ממליצה מאוד לרכוש אותה ופשוט להנות מעוד תבלין נהדר של חברת נפטון.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית וכשרות מהדרין רבנות באר שבע.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

"נפטון" מציעה מתכון של כנפיים עסיסיות בניחוח שווארמה

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:

1 ק"ג כנפיים של עוף, נקיות

2 כפות "תערובת תיבול לשווארמה" של "נפטון"

1/3 כוס שמן זית

גיוון: 4 בצלים בינוניים, חצויים

1- 2 פלפל חריף

4 עגבניות, חצויות

2 – 3 פלפל (אדום, כתום או ירוק), חתוך לרבעים

אופן ההכנה:

לערבב את שמן הזית עם 2 כפות תבלין שווארמה

לעסות את הכנפיים בתערובת ולהשרות שעה (אפשר גם כל הלילה)

להשאיר מחוץ למקרר לפחות חצי שעה לפני שצולים: להכין על המנגל עד שהכנפיים משחימות, מכל צד

להגיש את הכנפיים (עם הרבה מפיות, אם אוכלים בידיים…)

אם מכינים עם ירקות – להניח את הירקות מסביב לכנפיים בזמן צלייתן, ולצלות מכל הצדדים. להגישבקערה נפרדת, וכל אחד ייקח איזה ירק שהוא רוצה

אפשר להכין גם בתנור הביתי, בתוכנית גריל, טורבו או חום עליון ותחתון

קרדיט צילום מנה – FREEPIK

קרדיט צילום מוצר – מיכאל כץ

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן