היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יוצאים מהמקפיא ועוברים לזמין במקרר "שמרית" משיקה סדרת בצקים מצוננים מוכנים לאפייה…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה הוותיקה והמובילה בישראל, מרחיבה את פעילותה לתחום המאפים ומשיקה קטגוריית מוצרים חדשה שטרם נראתה על המדף. החברה משיקה סדרת בצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה. מדובר בקטגוריה חדשה בשוק, שכן הבצקים הקיימים נמכרים קפואים. זוהי הפעם הראשונה שישווקו בצקים מצוננים היכולים להישמר טריים במקרר ומוכנים לשימוש מיידי, שאינם מצריכים תהליך הפשרה של שעות. סדרת המוצרים החדשה כוללת בצק עלים, דפי בצק פילו, בצק פיצה המשמש כבסיס לפיצה ובצק פריך לעוגיות ומאפים מתוקים.

קרדיט צילום: טופ טאץ
קטגוריית הבצק המצונן היא מהקטגוריות הקמעונאיות הצומחות ביותר בעולם, פתיחת הקטגוריה הביאה לצרכנים חדשים וזאת בזכות הכנה קלה, חיסכון בזמן, והיכולת לבחור את הרכיבים והתוספות, מתאים להכנה עם ילדים והכי קרוב לאפייה ביתית. כעת מביאה שמרית, בעלת המומחיות והניסיון בתחום האפייה, את קטגוריית המוצרים לישראל, שנחשבת לחידוש מהפכני ומציעה שדרוג לבצק הקפוא, קרובה יותר לבצק ביתי ואיכותית וחוסכת זמן ומאמץ ונותנת פתרון לבעיית צריכה ידועה – זמן הפשרה.

סדרת הבצקים המצוננים החדשה של "שמרית" יכולה לשמש כפתרון לארוחת ערב מהירה, ספונטנית או לכל אירוח מהיר שרוצים תוצאות טעימות ואיכותיות ובזמן קצר. קלות השימוש בבצקים, שאינם זקוקים להפשרה, מצריכים רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי נייר אפייה הכלול במארז ולאפות.
סדרת המוצרים כוללת:
בצק עלים מצונן ומרודד היחיד בישראל ללא מרגרינה, ללא חומרים משמרים וללא שומן מוקשה, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).
בצק פילו מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, נוח לשימוש ואינו מתייבש במהירות. 14 דפי פילו מוכנים לשימוש, טריים לאורך זמן ואינם נקרעים בקלות. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).
בצק פיצה מצונן ומרודד חדש לחלוטין בשוק הישראלי, הבצק ללא חומרים משמרים, מגולגל בנייר אפייה ומאפשר לשלוט בתוספות על הפיצה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף רוטב ותוספות ולאפות. ניתן לעשות בבצק הפיצה שימוש למאפים מלוחים נוספים (415 גרם).
בצק פריך מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, עשיר בטעם מעודן למאפים מתוקים, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה ולהוסיף מלית מתוקה לפני או אחרי האפייה (280 גרם).
לאחר שהתנסתי בבצק הפילו אני ממש התפעלתי כמה הקלה ונוחיות יש עם השימוש בבצק הזה, מאוד נוח לעבודה, אין צורך בהקפאההבצק מגיעה מרודד, וגם כאשר מגיעים אורחים בהפתעה ניתן במהירות להכין מאפים מתוקים , מלוחים, אני מאוד אהבתי את הרעיון של הבצקים החדשים של שמרית, זוהי בהחלט מהפכה נהדרת במטבח בחיים הכל כך עמוסים שלנו, והחדשנות שגם מי שפוחד מאפייה יכול פשוט לאפות בקלי קלות ללא מאמץ, בזכות בצקים נפלאים, אני ממליצה מאוד, אני מאמצת אותם קבוע במקרר שלי.
אפיתי עם הבצק פילו של שמרית , מאפים במילוי כבד ופטריות,


שמתי מעל רוטב טריאקי לאחר האפייה ויצא פשוט מושלם, נשארו לי דפים נוספים של בצק הפילו והכנתי גם מאפים מדהימים עם מילוי גבינות, שמתי גבינה בולגרית, גבינה צהובה, גבינות שמנת שנשארו לי , וערבבתי  ביצה והשתמשתי בחלקה בתערובת הגבינות , וחלק נוסף של הביצה מרחתי מעל המאפים, הוספתי שומשום ויצא מאפה נפלא בקלי קלות.

לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "פאקא תעשיות" יצרנית "שמרית", ההחלטה להרחיב את הפעילות לתחום הבצקים התבססה על מחקר צרכנים שהחברה ערכה שזיהה דרישה לזמינות וקלות הכנה המתאימים לאורך החיים המודרני. "הבצקים המצוננים נועדו לשימוש מיידי המאפשר לצרכנים לאפות מאפים על בסיס בצק באופן מיידי, ללא צורך בהפשרה או בהמתנה. להערכתנו, סדרת המוצרים החדשה תוביל לשינוי הקטגוריה כולה, שתתפתח לתחום המצונן".
כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15 – 17 ₪.  
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ (בהן שופרסל, יוחננוף, יינות ביתן וחצי חינם ועוד) – במקרר ליד הפסטות (ולא במקפיא).

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן