היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לקראת יום העוגה המתקיים ב- 26.11.21 בייקרי 58 מקבוצת גרג מציע מתכון להכנת עוגה בבית: עוגת ריבת חלב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לעוגה חשיבות כה רבה,  עד כדי כך שמציינים עבורה בעולם, יום מיוחד. יום העוגה נערך מידי שנה ב- 26.11.21 ולרגל יום חגיגי זה הקונדיטורים של בייקרי 58 בחיפה, מקבוצת גרג, חושפים את מתכון עוגת ריבת חלב. מדובר בעוגה עשירה, מתאימה לימי החורף, מרשימה ומתאימה לכל אירוח וכקינוח לכל ארוחה.

קרדיט צילום: מולי שגב

מרכיבים מוס:

30 גרם מסת ג'לטין,

300 גרם ריבת חלב,

500 גרם שמנת מתוקה,

50 גרם שוקולד לבן,

מרכיבים תחתית דקואז:

חלבון של ביצה אחת

100 גרם סוכר לבן
66 גרם אבקת שקדים
105 גרם קוקוס
30 גרם קונפלור
ציפוי העוגה:

20 גרם שמנת מתוקה
150 גרם ריבת חלב
10 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה:

שלב 1 – הכנת דקואז'

יש להקציף את החלבון עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב

יש לערבב את המרכיבים היבשים: אבקת השקדים, הקוקוס והקורנפלור בקערה

את המרכיבים היבשים שבקערה, יש לקפל בכמה שלבים בקצף, עד להטמעת כל המרכיבים יחד.

בכל רינג יש לשטח 300 גרם דקואז', ולאפות בתנאים הבאים: זמן – 20 דקות, טמפרטורה – 180 מעלות.

שלב 2 – מוס ריבת חלב

יש להרתיח את השמנת המתוקה

את השמנת הרתוחה יש להעביר לקערה שבה יש את ריבת החלב והשוקולד הלבן, לערבב הכל יחד עד לקבלת מסה אחידה וחלקה, ולהוסיף לאחר מכן את הג'לטין המומס ולערבב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.

להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת רכה, ולתחיל לקפל אותה בשלבים עם המרכיבים בקערה עד להשוואת מרקמים

שלב 3 – ציפוי

להמיס את כל החומרים במיקרו (שמנת מתוקה, ריבת חלב, שוקולד לבן) ולערבב עד קבלת מסה אחידה. לאחר מכן לצקת על המוס.

 טיפ: יש להכניס את העוגה לקירור לפחות ל24 שעות להתייצבות.

 

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן