היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

איך תעשירו את משלוח המנות? טחנת "קמח הארץ" מציעה לחג פורים מתכון נהדר להכנת עוגיות טעימות מקמח כוסמין מלא, עם שיבולת שועל ושוקולד מריר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כולם אוהבים לקבל משלוח מנות משמח ובמיוחד לקבל עוגיות ביתיות, שהוכנו באהבה. טחנת "קמח הארץ" מציעה להעשיר את משלוח המנות ולהוסיף לו עוגיות טעימות שהכנתם בעצמכם מקמח כוסמין מלא, עם שיבולת שועל ושוקולד מריר:

חומרים

160 גרם קמח כוסמין מלא של "קמח הארץ"

180 גרם סוכר חום

170 גרם פתיתי שיבולת שועל של "קמח הארץ" או פתיתי כוסמין של "קמח הארץ"

120 מ"ל שמן

1 ביצה

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית קינמון

קורט מלח

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

גיוון ותוספות: 1/2 כוס אגוזים קצוצים * 1/2 כוס חמוציות * 1/2 כוס צימוקים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

  • מקציפים ביצים, סוכר ושמן לתערובת בהירה
  • מוסיפים את החומרים היבשים והשוקולד לקערה ומערבבים קלות
  • ניתן להוסיף אחת מהתוספות (או יותר)
  • יוצרים כדורים קטנים ומשטחים. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  • אופים כ-12 דקות. מצננים היטב

את הקמחים של "קמח הארץ" ניתן להשיג בחנות האונליין באתר החברה, בחנויות טבע וברשתות ברחבי הארץ.

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

הטחנה, עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, המשמש גם  כמוקד ידע לאופים בכל הרמות, מאחר והוא בודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים.

קרדיט צילום מוצר – משה פילברג

קרדיט צילום מנה – קמח הארץ

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן