היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים את יום האבוקדו הבינלאומי "חקלאי גרנות" מגישה ליום האבוקדו הבינלאומי מתכון מרענן למזג אוויר קיצי: מרק אבוקדו קר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו המובילה בישראל ומשווקת הפירות והירקות לרשתות המזון,

קרדיט צילום: מעין עופר

מתכון מרענן במיוחד למרק אבוקדו קר! עד שלא תטעמו לא תבינו עד כמה נהדר. מרק מושלם למזג אוויר קיצי, קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. המתכון קל הכנה, נפלא כארוחת ביניים או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית.

יום אבוקדו בינלאומי שמח!

קרדיט צילום: Depositphotos

מצרכים (לכ-3-4 מנות):

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "חקלאי גרנות"

1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון

1 קישוא

1/2 לימון סחוט למיץ

2-3 גבעולי בצל ירוק

חופן כוסברה

1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.
  2. מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.
  3. מוזגים לקערית מרק (או כוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן