היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון לדג לברק שלם צלוי במחבת באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חגי תשרי אוטוטו כאן ואיתם ארוחות החג הטעימות. הסוד במנה מנצחת הוא שתהיה כמובן טעימה מאוד, מרשימה למראה ותשאיר חותם בקרב האורחים. יחד עם זאת, רצוי שלא תדרוש זמן הכנה ממושך והרבה מצרכים. המתכון המהיר לדג לברק שלם הצלוי במחבת הוא בדיוק כזה!

קרדיט צילום: גיל אבירם

מצרכים:

2-4 דגי לברק טריים

עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה

לימון

מלח/פלפל

אופן ההכנה:

ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון

חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את הדג על מחבת  Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד שהעור הופך פריך מאוד.

הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

חג שמח ובתיאבון!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן